מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 6 בלתי נשלט...עינת13/05/2010
שלום רב...
אני פונה אליכם מתוך אייוש טוטלי
אני גרושה מאז שילד היה בן שנה! הילד נמצא אצל אביב בסופי שבוע !
הילד לא מוכן להקשיב לאף אחד לא לי ולא לחבר שלי ולא הורים שלי1 כשאומרים לו לעשות משהו צריך לחזור על זה לפחות עשר פעם הילד עושה מה שהוא רוצה פשוט בלתי נשלט! בגגנות בגן טוענות שהוא מנתנהג בסדר גמור הבעיה היא בעיקר כשהילד בבית! תעזרו לי בעיה בבקשה..!!!!!! למי לפנות ומה לעשות כי לי כבר אין פתרונות לפעמים זה מגיעה למריבות מאוד גדולות עד כדי אלימות! אני אשמח לקבל ממכם חוות דעת....
בתודה מראש! עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 6 בלתי נשלט
סמדר ריינר13/05/2010שלום עינת,
את כותבת פרטים מאוד מעטים, וגם מתארת מצב מאוד חמור. מתוך הפרטים שכתבת, קשה לי לאבחן מקור משוער לבעיה. אני לא יודעת למשל מה עוד אתם עושים ביחד, דוגמאות לדברים ולזמנים ביום שבהם את מרגישה שהוא "בלתי נשלט" האם גם אצל אביו הוא מתנהג כך, וכו'..
ייתכן שאם המצב כל כך חמור, כדאי שתפני להדרכת הורים מסודרת.
את יכולה לקבל דרך הפסיכולוג/ית של הגן המלצות לפסיכולוג ילידם או פסיכותרפיסט שמטפל בילדים באיזור מגורייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 6 בלתי נשלט...המשך
עינת13/05/2010היי אני קודם כל מודה מאוד שענית!
התופעה קורת כל יום ביומו
אני מנסה לעסיק את הילד בדברים אחרים כמו לשבת לשחק במחשב לעשות כל מיני חוברות פעילות והוא ממש מתעקש לא לעשות את זה הדבר היחיד שהוא רוצה זה משעה 1.30 שהוא חוזר מהגן ועד 8 בערב להיות בחוץ הוא לא רוצה לאכול לא רוצה כלום רק להיות בחוץ. ומכאן באה הבעיה העיקרית שאני אומרת לו לעלות והוא בכלל לא מתייחס אלי! הילד עונה בחוצפה מרגיש שהוא יכול לשים את כולם בכיס הקטן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 6
סמדר ריינר13/05/2010שלום עינת,
מהתאור שלך נשמע שהמצב חמור ומדאיג, עליכם לפנות בדחיפות לטיפול. אל תחכו עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 6
עינת13/05/2010סמדר אני מודה לך מאוד על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, ובהצלחה.
סמדר ריינר13/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)