גן טיפולי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן טיפולי
    אמא
    13/05/2010

שחום. ילד שלי בן 4 שנים נמצא בגן טיפולי. זו שנה ראשונה. השנ עשינו הרבה חופשים. אפשר להגיד מהתחלה ועד עכשיו היינו אולי 5 חודשיים. העם פסיכולוג מגן יכול לתת אישור ללשכת הרווה על ילד שנמצא בגן טיפולי? במשפחה שלנו אין עלימות או עוד מה שהוא לא בסדר. אני דבקה מפחדת כשילד נופל או חולה או מקבל מקה עם זה ממשקוף וכי..... הפסיכולוג מודיע שיכול להוציא אישור ללשכת הרווה על ילד שלנו. אני עוד לו שמתי עף מילה טובה על לשכת הרווה. ולא הייתי רוצה לתסק איתם. שיאלה: זה לא גן חובה. פסיכולוד רק מנסה לפחיד או באמת יכול לעשות זה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן טיפולי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה

יהל
    13/05/2010

וודאי שאפשר,הילד נמצא בגן טיפולי כיוון שהוא זקוק לכך מחובתכם לשלוח אותו לגן על מנת שיתקדם ויוכל לסגור את הפערים. חלון ההדמנויות של הילדים הללו ייסגר בשנים הקרובות ועל כן כל חודש שאין עבודה מחובתכם לשלוח אותו לגן. כאמור ציינת שאת חרדה לכל מכה שהוא עלול לקבל ולכן את צריכה להיות חרדה לגורלו כאשר הוא לא מקבל את הטיפולים המתאימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גן טיפולי

סמדר ריינר
    13/05/2010

שלום לך,
    נשמע שאת מאוד חרדה וחוששת. ייתכן שאת אמא מאוד דאגנית וכוונותייך טובות. עם זאת פסיכולוג הגן מתרשם שלמרות הכוונות הטובות , וייתכן שממש בלי להתכוון, החרדות שלך פוגעות בהתפתחות של הילד. ילד זקוק לרציפות וקביעות. אם מוציאים אותו מהגן כל כמה ימים, הוא לא מצליח ללמוד, לא מצליח ליצור קשרים חברתיים, ההתפתחות שלו נפגעת והביטחון שלו יורד.
    הפסיכולוג הוא לא איש רע, אבל הוא מודאג. גם ברווחה לא עובדים בדרך כלל אנשים רעים, אלא אנשים שמטרתם לעזור לך.
    תנסי אם את יכולה לחשוש פחות ולתת אמון ולהעזר. גם לך יהיה יותר קל. אני מניחה שכרגע זה די קשה לחיות עם כל הדאגות והחרדות שאת חיה איתם, ויכול להקל עלייך לתת למישהו לעזור לך ולילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

אמא
    13/05/2010

אני לא רוצה לתעסק עם רווחה. אני יכולה לבקש מפסיכולוג לו להוציא אישור על ילד? זה לא גן חובה. אין לי דוגמה אחד טובה על רווחה. אני לא רוצה להיכנס לתוך בוץ. הוא פסיכולוג, למה שלא הקשיב בקול הורים? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    13/05/2010

שלום לך,
    הוא לא יקשיב בקול ההורים אם הוא חושב שזו לא טובת הילד. אם הוא חושב שההורים גורמים נזק כלשהו לילד, גם אם לא בכוונה, הוא לא יקשיב להם. זאת משום שילד הוא קטן, וחסר ישע, ולכן טובתו קודמת במקרים מסויימים להקשבה להורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אמא
    28/05/2010

שלום שוב. אם אני יכולה שנה הבא להוציא ילד מגן טיפולי לגן שאני רוצה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    29/05/2010

שלום לך,
    זו שאלה של נוהלים של העירייה ולא שאלה בפסיכולוגיה. תבדקי במדור גני ילדים במחלקת החינוך של העירייה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו