ילד בן 8

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8
    אמא
    14/05/2010

שלום!יש לי ילד בן 8 הלומד בכיתה קטנה וחלק מהשיעורים נמצא בכתה גדולה
    אנחנו נמצאים בטיפול רגשי מזה שנתיים ובמעקב נוירולוג ילדים עקב חוסר בשלות רגשית.יש לציין כי הוא ילד חכם,ציונים טובים ומבחינה חברתית גם כן תקין
    שאלתי היא האם יותר קשה "לחנך" ילד הסובל מחוסר בשלות רגשית מאשר ילד קטן?יש לי עוד 2 ילדים קטנים,ואיתו הרבה יותר קשה לי מאשר איתם-מבחינת משמעת,דחיית סיפוקים,בקשות שוטפות כמו להיכנס לאמבטיה לחזור מהגינה-תמיד איתו אני צריכה להתווכח ותמיד הוא מתנגד ומתמרד.אודה לתשובתכן.תודה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8

סמדר ריינר
    14/05/2010

שלום לך,
    אין כאן תשובה כללית שנכונה לכ להמקרים. יכול להיות שבמקרה של הקשיים של בנך אכן קשה יותר "לחנך" אותו בגלל חוסר הבשלות הריגשית, וייתכן שהקושי לחנך נובע גם מדינמיקה משפחתית שיש סביבו שלא קשורה באופן ישיר לקושי שלו. מאחר ואתם נמצאים בטיפול ריגשי שנתיים, כדאי לדבר עם מי משטפל בכם ולהבין יותר את הקושי לחנך ואיך ניתן להקל עליו. אם הדרכת הורים לא נכללת בטיפול שאתם מקבלים, ייתכן שעליכם לבקש זאת או לפנות בנפרד כדי לקבל זאת. לא נראה לי שטיפול בילד בלבד בלי ליווי עבורכם זה מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו