מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה לשמוע סיפורחופית15/05/2010
שלום, ביתי בת שנה וחצי. תמיד אהבה לשמוע סיפורים שאני מקריאה לה (אני מקריאה לה בצורה מעניינת) ולאחרונה לא נותנת לי להקריא לה, מתעצבנת, ורוצה לבד להחזיק את הספר ומנסה לסגור את הספר תוך כדי שאני מנסה להקריא לה. אני יודעת שעכשיו היא בתקופה לא קלה (יש לה אח חדש בן חודש וחצי). מה ניתן לעשות - אני לא מעוניינת לדלג על שלב הסיפור של לפני השינה. האם לנסות להמשיך למרות ששום הקראת סיפור לא יוצא מהתהליך?האם לתת לה סתם להעביר דפים ולשתף איתה פעולה? בקיצור, מה עושים? חסר לי הזמן הזה איתה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה לשמוע סיפור
סמדר ריינר15/05/2010שלום חופית,
אולי זה לא שהיא לא רוצה לשמוע אלא אולי היא רוצה להיות עצמאית, ולקרוא לבד, למרות שהיא לא יכולה. תנסי לראות איך את יכולה לזרום איתה בצורה יצירתית. אולי תתני לה להחזיק כך שהיא תוכל להיות שותפה, אולי תתני לה להמציא חלק מהסיפור בעצמה, נסי לא להיות נוקשה, זה לא תהליך לימודי. לימוד והשכלה הם לא מטרת התהליך של קריאת סיפור לפני השינה, אלא הכנה לפרידת הלילה בצורה של קשר נעים עם ההורה והזדמנות לעיבוד פחדים והרגעה לפני הלילה. כך שמה שחשוב זה הקשר שנוצר ביניכם בזמן האשכבה לישון ולא התוכן של הסיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לשמוע סיפור
חופית16/05/2010כן, זה די ברור לי שיש לה רצון להיות עצמאית. היא אומרת "אני" ו"תביאי לי קצת". ניסיתי יצירתיות אבל היא לא נותנת לי בכלל ל"הפריע" לה. היא רוצה להחזיק לבד, לשבת לבד (לא עליי או משהו כזה), לקרוא לבד ולדפדף לבד. רק שאני אשב לידה. כיף לי וסבבה עם זה רק שהייתי רוצה לפחות שתיתן לי לנסות לדבר איתה על הספר כדי שיהיה עניין ושתוכל משם לפתח דמיון משל עצמה. אם ישלך רעיון אשמח לשמוע.
אציין רק שכמעט אפשר לשוחח איתה שיחה של ממש - יחסית לגיל שנה וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לשמוע סיפור
סמדר ריינר16/05/2010שלום חופית,
תראי, כרגע זה לא הולך, זה לא מה שמעניין אותה. תנסי להתייחס למה שכן מעניין אותה - תני לה חיזוק על כך שהיא עושה לבד, מחזיקה לבד, מדפדפת לבד, תהייי עסוקה בלהתפעל מזה, ותוותרי קצת על המטרות החינוכיות שלך, לכמה זמן, זה לא ילך אחרת. היא צריכה להרגיש שזה שלה כדי שתוכל להנות מזה. חכי שתבוא ממנה בקשה לדעת מה כתוב, גם אם ייקח הרבה זמן עד שזה יקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העצה!
חופית18/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה...
סמדר ריינר19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)