טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ואביו גרושים מהיותו בן 4 חודשים. אני ובני גרים ביחד עם אמי (הסבתא שלו).
ילך למעון בספטמבר בהיותו בן 2.8.
והשאלה שלי היא, הבן שלי לפעמים מבקש שאני אלביש לו חולצה שלי שהוא ארוכה עליו כמובן ובעצם כמו שמלה עבורו, והוא אוהב להסתובב איתה בבית, לפעמים גם מוסיף נעלי עקב שלי.
מספר פעמים בקש שאשים לו אודם וסירבתי, גילה גם ענין מסויים בשרשראות ומחרוזות שלי.
דבר נוסף הוא שהוא מאוד מפותח מבחינה ורבלית ובעצם מדבר שוטף, מבחין בן זמני עבר הווה עתיד, יחיד רבים וכו'. לכן כל כך בולט לי שהוא מדבר על עצמו בלשון נקבה, במקום אני הולך אומר אני הולכת. רופא הילדים אמר שזה אמור להסתדר עד גיל 3 בערך.
האם מה שתיארתי מבחינת התנהגות הוא ידוע כאופייני לגיל שלו, או שהדבר יכול להעיד על נטיה מינית מסויימת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילי, התשובה היא לא זה ולא זה. זה לא בהכרח משהו שאופייני לגיל, אבל בהחלט מוקדם להחליט האם זה מעיד על נטייה מינית. כדאי לנסות לחבר את הילד לדמויות גבריות להזדהות, אם יש במשפחה המורחבת או חברים/שכנים שסומכים עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד