בן שנתיים וארבעה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וארבעה חודשים
    לילי
    16/05/2010

אני ואביו גרושים מהיותו בן 4 חודשים.
    אני ובני גרים ביחד עם אמי (הסבתא שלו).

ילך למעון בספטמבר בהיותו בן 2.8.

והשאלה שלי היא, הבן שלי לפעמים מבקש שאני אלביש לו חולצה שלי שהוא ארוכה עליו כמובן ובעצם כמו שמלה עבורו, והוא אוהב להסתובב איתה בבית, לפעמים גם מוסיף נעלי עקב שלי.

מספר פעמים בקש שאשים לו אודם וסירבתי, גילה גם ענין מסויים בשרשראות ומחרוזות שלי.

דבר נוסף הוא שהוא מאוד מפותח מבחינה ורבלית ובעצם מדבר שוטף, מבחין בן זמני עבר הווה עתיד, יחיד רבים וכו'. לכן כל כך בולט לי שהוא מדבר על עצמו בלשון נקבה, במקום אני הולך אומר אני הולכת. רופא הילדים אמר שזה אמור להסתדר עד גיל 3 בערך.

האם מה שתיארתי מבחינת התנהגות הוא ידוע כאופייני לגיל שלו, או שהדבר יכול להעיד על נטיה מינית מסויימת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים וארבעה חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וארבעה חודשים

סמדר ריינר
    16/05/2010

שלום לילי,
    התשובה היא לא זה ולא זה. זה לא בהכרח משהו שאופייני לגיל, אבל בהחלט מוקדם להחליט האם זה מעיד על נטייה מינית.
    כדאי לנסות לחבר את הילד לדמויות גבריות להזדהות, אם יש במשפחה המורחבת או חברים/שכנים שסומכים עליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו