ילד שאוהב לחבק ולנשק אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שאוהב לחבק ולנשק אותי
    גולן
    17/05/2010

בני בן ה5 וחצי מזה זמן רב הוא בא אליי מחבק אותי מנשק אותי מטפס עליי ומחפש המון תשומת לב זה ילד יחיד לעומת זאת לאביו הוא לא בא מה לעשות זה נורמאלי?מה זה אומר ומה לעשות?לי זה יותר מידי כי התדירות היא רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שאוהב לחבק ולנשק אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שאוהב לחבק ולנשק

סמדר ריינר
    18/05/2010

שלום חגית,
    את לא כל מפרטת וקשה לכן להתייחס. מה זו תדירות רבה? איך את מגיבה כשהוא עושה זאת? כמה זמן זה כך? האם זה היה כך תמיד או התגבר בזמן האחרון? מה עוד הילד עושה? איך הוא מבלה את זמנו מלבד לחבק ולנשק אותך? איך הוא בגן? האם יש לו חברים?אם תשלימי את התמונה אנסה לעזור לך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחבק ומנשק

גולן
    18/05/2010

כשהוא בא אז אני מגיבה בצורה חיובית וכן נותנת לו אהבה בחזרה אבל מרגע זה נמאס לי ואני לא רוצה .זה נעשה בתדירות גבוהה כל חצי שעה מקסימום כל שעה.יש לו חבר טוב בגן ובמהלך היום או שהוא משחק במחשב או שאנחנו יוצאים לגן המשחקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד שמחבק ומנשק

סמדר ריינר
    18/05/2010

שלום חגית,
    ייתכן שהילד קצת בודד. אולי כדאי לנסות לחבר אותו עם ילדים מהגן גם אחה"צ. לתאם עם אימהות מהגן ביקורים משותפים הדדיים ופעילויות משותפות פעם פעמיים בשבוע.
    כמו כן כדאי אולי שאת ואביו, לסירוגין תשחקו איתו גם בבית מלבד לצאת איתו לגן משחקים ששם אני מניחה שהוא משתמש במתקנים בעצמו, ולא ברור מה חלקכם בפעילות. גם כשיוצאים החוצה אפשר שחלק מהזמן תשחקו איתו ולא רק הוא יעסיק את עצמו לבד, למשל קחו איתכם כדור ושחקו איתו קצת מסירות או משחק אחר. ילד זקוק לתשומת לב אישית במהלך היום - הקראת סיפור, עבודות יצירה, משחקי קופסה שמתאימים לגילו, גם לצורך גירוי והעשרה וגם כדי שירגיש שהוא בקשר עם מישהו. בכל מקרה אין להניח לילד כל כך קטן לשחק שעות במחשב בעצמו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה הפנמתי

גולן
    19/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו