מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שאוהב לחבק ולנשק אותיגולן17/05/2010
בני בן ה5 וחצי מזה זמן רב הוא בא אליי מחבק אותי מנשק אותי מטפס עליי ומחפש המון תשומת לב זה ילד יחיד לעומת זאת לאביו הוא לא בא מה לעשות זה נורמאלי?מה זה אומר ומה לעשות?לי זה יותר מידי כי התדירות היא רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שאוהב לחבק ולנשק
סמדר ריינר18/05/2010שלום חגית,
את לא כל מפרטת וקשה לכן להתייחס. מה זו תדירות רבה? איך את מגיבה כשהוא עושה זאת? כמה זמן זה כך? האם זה היה כך תמיד או התגבר בזמן האחרון? מה עוד הילד עושה? איך הוא מבלה את זמנו מלבד לחבק ולנשק אותך? איך הוא בגן? האם יש לו חברים?אם תשלימי את התמונה אנסה לעזור לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחבק ומנשק
גולן18/05/2010כשהוא בא אז אני מגיבה בצורה חיובית וכן נותנת לו אהבה בחזרה אבל מרגע זה נמאס לי ואני לא רוצה .זה נעשה בתדירות גבוהה כל חצי שעה מקסימום כל שעה.יש לו חבר טוב בגן ובמהלך היום או שהוא משחק במחשב או שאנחנו יוצאים לגן המשחקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שמחבק ומנשק
סמדר ריינר18/05/2010שלום חגית,
ייתכן שהילד קצת בודד. אולי כדאי לנסות לחבר אותו עם ילדים מהגן גם אחה"צ. לתאם עם אימהות מהגן ביקורים משותפים הדדיים ופעילויות משותפות פעם פעמיים בשבוע.
כמו כן כדאי אולי שאת ואביו, לסירוגין תשחקו איתו גם בבית מלבד לצאת איתו לגן משחקים ששם אני מניחה שהוא משתמש במתקנים בעצמו, ולא ברור מה חלקכם בפעילות. גם כשיוצאים החוצה אפשר שחלק מהזמן תשחקו איתו ולא רק הוא יעסיק את עצמו לבד, למשל קחו איתכם כדור ושחקו איתו קצת מסירות או משחק אחר. ילד זקוק לתשומת לב אישית במהלך היום - הקראת סיפור, עבודות יצירה, משחקי קופסה שמתאימים לגילו, גם לצורך גירוי והעשרה וגם כדי שירגיש שהוא בקשר עם מישהו. בכל מקרה אין להניח לילד כל כך קטן לשחק שעות במחשב בעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה הפנמתי
גולן19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)