פחדים של ילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים של ילד
    אפרת
    17/05/2010

שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי הבן שלי בן 6 וחצי.הוא בכיתה א .ביום השואה הוא הופיע עם מקהלת ביה"ס במספר שירים.כדי להכניס את הילדים לאווירה, סיפרה להם המורה למוסיקה סיפורים על השואה ואף הראתה להם סרטים. לפי הסיפורים ששמעתי מבני,הם ממש לא מתאימים לגילו.עלי לציין שהילד מאוד רגיש גם ככה. מאז הוא התחיל לפתח פחדים:פחד ללכת בבית בלי ליווי צמוד,גם באור יום.אם במקרה אני עוזבת אותו לבד בחדר הוא לפעמים נכנס ממש להיסטריה.בימים האחרונים הוא גם מתעורר מספר פעמים באמצע הלילה ולא יכול לחזור לישון. הפתרון היחידי שעוזר -אני מדליקה לו את כל האורות בסלון וגם טלויזיה בקול חלש וככה הוא נרדם.בהתחלה כששאלתי אותו ממה הוא מפחד הוא אמר שזה מיום השואה והסיפורים אבל עכשיו אני כבר חושבת שהוא מפחד באופן כללי.יש לציין שבבוקר הוא קם שמח וטוב לב גם בבית הספר הכל בסדר.מה אפשר לעשות?
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים של ילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

סמדר ריינר
    18/05/2010

שלום אפרת,
    אנא עייני בעמודת "שאלות נפוצות", בתשובה המתייחסת לפחדי ילדים, ובידקי האם יש שם משהו שאתם יכולים ליישם עם בנך. במידה ואתם לא מצליחים, נראה שכדאי לפנות לטיפול מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו