מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידהקרן27/10/2007
שלום שמי קרן ואני אמא לשלושה ילדים : ילדה בת 12 ילד בן 8 וילד בן 7. יש לי בעיה דחופה מאוד בני בן ה7 עלה השנה לכיתה א לאחר שנשאר בגן חובה שנה נוספת בגלל בעיות רגשיות.מאמצע גן חובה ועד לפני שבועיים הכל היה מצויין הילד נפרד יפה בבוקר לא בוכה בעל בטחון עצמי גבוה וכו.
לפני שבועיים הילד התחיל לבכות בבוקר בבית הספר ולא נותן לנו ללכת עד שהמורה מגיעה. המצב ממשיך דיברנו עם הילד אין ספור פעמים הוא הפסיק חוג כדורגל שמאוד אהב ופתאום לא רוצה ללכת הילד פשוט מגיע בבוקר לכיתה ומסתגר ולא רוצה לספר למה מתנהג כך... החברים הטובים שלו בכיתה פונים אליו וכאילו לא מכיר אותם אני מרגישה שהילד מפוחד ואני לא יודעת למה את הבעיה הזאת הוא עושה גם לי וגם לבעלי ביום שישי היה לילדה מהכיתה יום הולדת הוא כל כך שמח שהוא הולך וברגע שהגענו ליום הולדת הילד שוב הסתגר בתוך עצמו ולא רצה להישאר...התופעה הזאת מאוד מדאיגה אותי ומתסכלת הוא הילד הכי גדול בכיתה ומתנהג הכי קטן לא יודעת כבר מה לעשות...את ה ילד אני לוקחת לבית ספר ומחזירה ואיתם נמצאת כל היום אמנם הוא ילד מאוד רגיש ופגיע אבל למה מתנהג ככה? אחרי שחזרנו מהיום הולדת ישבתי שוב ודיברתי איתו בפעם האלף ופעם ראשונה הוא אמר שהוא מפחד אז שאלתי ממה והוא ענה שהוא יחתך או יפול אז אמרתי לו שאין שום סיבה שיקרה לו משהו ומקסימום אם קורה אני מיד באה בקיצור לא יודעים כבר איך להתמודד ושוקלים להתיעצ עם פסיכולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה
שרון באומל28/10/2007שלום קרן
עקב הקשיים הרגשיים שבנך התמודד עימם בעבר, ועקב הפחדים שמעורר בו ביה"ס, אני אכן מציעה להתייעץ עם פסיכולוג באיזור מגוריכם, שידריך הן אתכם והן את הילד כיצד להתאקלם בצורה הטובה ביותר בסביבתו החדשה. הפחד שתיאר הילד שלך מסווה בתוכו, לדעתי, פחדים נוספים - אולי מהבנת החומר בכיתה ואולי מפני ההתחברויות עם ילדים אחרים. כיוון שנשמע שקשה לו והוא סובל - עזרו לו ואל תהיו לבד עם זה.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)