מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנה וחצי ומעבר דירה..rebeka19/05/2010
שלום!
בני בן שנה וחצי בדיוק ילד מאוד ערני ,חכם,פיקח,ובעיקר שמח ילד מאוד נוח ובדר"כ קל לי מאוןד לעשות איתו שינויים כמו גמילה ממוצף בגיל מאוד צעיר גמילה מבקבוק וכדומה. בקרוב מאוד אנחנו עוברים דירה ובשבוע האחרון התחלתי להסביר לילד בדרכים כאלו ואחרות שאנחנו עוברים ויהייה לו חדר חדש וכו' עד כאן היה בסדר אבל עושה רושם שמאז שהוא התחיל לראות ארגזים וקצת לחצים ויותר עיסוק בנושא המעבר הוא נהייה עצבני והוא עושה דברים שמעולם לא עשה כמו להזרק על הרצפה כשהוא מתעצבן וכאלה..ואפילו הפך לקצת אלים כלפינו ההורים וכלפיי חבריו.אני משערת שיש קשר בין המעבר להתנהגותו אבל אינני בטוחה והייתי רוצה לקבל חוות דעת מכם וגם עצה איך לפעול כדיי שיהייה יותר קל בשבילו.אני אעשה כל מה שצריך בבקשה תעזרו לי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחצי ןמעבר דירה
סמדר ריינר19/05/2010שלום לך,
הילד כנראה מגיב בין היתר לכך שאתם טרודים במעבר ופחות פנויים אליו, מטבע הדברים. זה קצת קשה. כשהוא זורק את עצמו על הריצפה, כדאי לאסוף אותו, לחבק אותו ולהרגיע (מה שאתם בטוח עושים). יותר נראה לי שאתם צריכים להוריד מעצמכם את הציפייה לתת פיתרון לכל דבר. נראה שתאם מצפים מעצמכם לגדל ילד קל ולמנוע ממנו את קשיי החיים. עד עכשיו זה כנראה הצליח לכם, אבל לא באמת יש פטנט כזה. צריך פשוט לעבור איתו את זה. אין אף הכנה שמונעת קושי לחלוטין באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)