בן שנה וחצי ומעבר דירה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי ומעבר דירה..
    rebeka
    19/05/2010

שלום!
    בני בן שנה וחצי בדיוק ילד מאוד ערני ,חכם,פיקח,ובעיקר שמח ילד מאוד נוח ובדר"כ קל לי מאוןד לעשות איתו שינויים כמו גמילה ממוצף בגיל מאוד צעיר גמילה מבקבוק וכדומה. בקרוב מאוד אנחנו עוברים דירה ובשבוע האחרון התחלתי להסביר לילד בדרכים כאלו ואחרות שאנחנו עוברים ויהייה לו חדר חדש וכו' עד כאן היה בסדר אבל עושה רושם שמאז שהוא התחיל לראות ארגזים וקצת לחצים ויותר עיסוק בנושא המעבר הוא נהייה עצבני והוא עושה דברים שמעולם לא עשה כמו להזרק על הרצפה כשהוא מתעצבן וכאלה..ואפילו הפך לקצת אלים כלפינו ההורים וכלפיי חבריו.אני משערת שיש קשר בין המעבר להתנהגותו אבל אינני בטוחה והייתי רוצה לקבל חוות דעת מכם וגם עצה איך לפעול כדיי שיהייה יותר קל בשבילו.אני אעשה כל מה שצריך בבקשה תעזרו לי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה וחצי ומעבר דירה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי ןמעבר דירה

סמדר ריינר
    19/05/2010

שלום לך,
    הילד כנראה מגיב בין היתר לכך שאתם טרודים במעבר ופחות פנויים אליו, מטבע הדברים. זה קצת קשה. כשהוא זורק את עצמו על הריצפה, כדאי לאסוף אותו, לחבק אותו ולהרגיע (מה שאתם בטוח עושים). יותר נראה לי שאתם צריכים להוריד מעצמכם את הציפייה לתת פיתרון לכל דבר. נראה שתאם מצפים מעצמכם לגדל ילד קל ולמנוע ממנו את קשיי החיים. עד עכשיו זה כנראה הצליח לכם, אבל לא באמת יש פטנט כזה. צריך פשוט לעבור איתו את זה. אין אף הכנה שמונעת קושי לחלוטין באמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו