שלום רב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    מירב
    19/05/2010

אני אמא לתאומים בני שנה ושבעה חודשים ( מתוקן חודשיים פחות) שמתפתחים יפה
    הבעיה שלי היא שבני בתקופה האחרונה מפחד מדברים שונים , הכל התחיל כשהוא נתקל בבובה שהססתרה בשמיכה בדמות עכביש שחורה ומאז כל חפץ שחור לא ברור או שעיר , עם "רגליים" מטריד אותו והוא שרוי בשערת רגשות עד שאני מעלימה אותו.. אנחנו לעיתים מנסים להסביר לו תוך משחק שזה נחמד בכלל ואנחנו מנשקים את החפץ תוך כדי עזרה מהתאומה שלו ולפעמים הוא מתרצה ושוכח...אך לרוב הוא ממש עקשן ולא ברור לי מה אני אורה לעשות...יש לציין שהוא ילד רגיש ששם לב לפרטים שנראים לי קטנים מידי..אני אפרט הוא מאוד אוהב את הדמויות של מיקי מאוס ופו הדוב יודע לבטא אותן ומזהה אותן בכל מקום בעיתונים בפירסומות על חולצות של ילדים בגינה וכו... הוא מגיב בשמחה מהולה בהיסטריה קלה וצורח פוו...וקיי..... עד שאנחנו מאשרים לו שראינו גםהאם זה תקין ההבחנה הזו?? בסה"כ הוא ילד מקסים ומתקשר..מיישיר מבט אוהב סיפורים מנשק מחבק מבין אותנו משחק יפה ..השאלה היא איך ניתן לעזור לו להתגבר על הפחד???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    19/05/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו