הרדמות תינוקת בת 3.5 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרדמות תינוקת בת 3.5 חודשים
    דנה
    20/05/2010

בתי בת 3.5 חודשים ונרדמת רק על הידיים תוך כדי נענוע.
    אני מעוניינת ללמדה להרדם לבד ואף ניסיתי טפיחות ולחישות ולעיתים היא נרדמת כך על הבטן אך בגדול זה כרוך בבכי ומעטות הפעמים שיש הצלחה. בלילות היא מתעוררת למוצץ מספר פעמים וגם אז קשה לה להרדם ואני מוסיפה מגע בפנים ובידיים וכשזה לא עוזר מרימה. בעוד חודש אני צריכה לחזור לעבודה והסבתא שתטפל בה אינה מסוגלת להרדימה כך(אני מבינה אותה זה לא קל). מה עלי לעשות? כיצד אוכל ללמדה להרדם לבד?
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמות עצמאית

נעמה סבג שמש
    20/05/2010

דנה שלום,

הרדמות עצמאית הינה תהליך שנעשה בצורה הדרגתית. כמה זמן את מנסה ללמדה? זהו תהליך שנמשך לפחות חודש. חשוב מאד שתהיי עקבית עם ההתנהלות שלך כדי שתוכל לצפות את תגובותייך וללמוד.
    דעי שהיא גם מאד קטנה ולכן הלמידה איטית קצת יותר כי היא זקוקוה לחום גופך.

את מוזמנת לקרוא את מאמריי באתר זה או באתר שלי ולקבל יותר אינפ' איך כדי לעשות זאת נכון.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    20/05/2010

מה הכוונה בצורה הדרגתית? כל כמה זמן להוריד התנייה מסויימת כמו נענוע? אני מנסה כבר חודש אך לא עקבית מאחר והיא בוכה אז אני מרימה.למעשה כל פעם שהיא בוכה אני מפסיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינת תינוקות

נעמה סבג שמש
    21/05/2010

כשאת מפסיקה בכל פעם שאת בוכה, זה אומר שאת לא עקבית. הבכי שלה מנהל אותך.
    מה הכוונה הדרגתיות- קשה להגדיר שלבים על גבי המייל, בלי לעבור שלב שלם, בהתאם לסגנון הורות שלך ולצורך של הילדה. לא ניתן להגדיר זאת מראש אלא בהתאם לצרכים שבשטח, מצטערת. לכן ההנחיה היא כללית יותר ולא ספציפית.

בהצלחה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו