מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם שעות הבוקר והמקלחתאושרת20/05/2010
בוקר טוב,
אני בהריון שני וביתי הבכורה בת 5 ו- 4 חודשים.
בחודשים האחרונים אני חשים כי "קצת" יותר קשה ההתנהלות איתה בעיקר בשעות הבוקר הלחוצות וכאשר מגיע שלב המקלחת בערב, זה מלווה תמיד שיש תטכנית שהיא חייבת לראות, שהיא עוד לא הספיקה לשחק מספיק וכו'
בבקרים - היא עדיין עייפה, קשה לה להתלבש לבד וכו'.
אני חייבת לציין שיש שיפור קל וזאת מכוון שנקטנו בשיטת עונשים קלה שבאם לא נכנסה בצורה נעימה למקלחת אז היא לא תוכל לצפות בטלויזה יום אחרי כשתחזור מהגן, אני חייבת לציין כי אני נותנת לה אופציות" למילוט מחומרת העונש לדוגמא שבאם יום אחרי היא תתקלח מייד עם הגענתו מהגן אז אני אאשר לה לצפות בטלויזיה. אני חיית לציין כי לא נעימה לי הדרך הזו אבל אני חשה שאין לי כלים להתמודד איתה וזה הופך לכעסים שאני לא חיה איתם טוב .
האם יש דרך אחרת להתמודדות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמכות הורית ולידה שבדרך..
נעמה סבג שמש20/05/2010אושרת שלום,
נשמע כי ביתך היא זו המנהלת את העניינים בבית והיא המחליטה.
גם כשכבר את נוקטת פעולה, את מאפשרת לה להתחמק.
את צריכה להיות יותר עקבית והחלטית ולהפגין מולה סמכותיות.
ילד צריך לדעת שלכל מעשה יש תוצאה. היא צריכה לדעת מה המחיר של התנהגות לא נאותה. נכון, כדאי לפעול איתה בשיטת האינטליגנציה הרגשית, אך אין זה פוסל על למידת לקיחת אחריות. היא כבר ילדה גדולה. מה גם שכדאי להכין אותה ללידה הקרובה.
את מאמרי בנושאים אילו ניתן לקרוא באתר שלי או באת זה.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)