התמודדות עם שעות הבוקר והמקלחת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם שעות הבוקר והמקלחת
    אושרת
    20/05/2010

בוקר טוב,

אני בהריון שני וביתי הבכורה בת 5 ו- 4 חודשים.
    בחודשים האחרונים אני חשים כי "קצת" יותר קשה ההתנהלות איתה בעיקר בשעות הבוקר הלחוצות וכאשר מגיע שלב המקלחת בערב, זה מלווה תמיד שיש תטכנית שהיא חייבת לראות, שהיא עוד לא הספיקה לשחק מספיק וכו'
    בבקרים - היא עדיין עייפה, קשה לה להתלבש לבד וכו'.
    אני חייבת לציין שיש שיפור קל וזאת מכוון שנקטנו בשיטת עונשים קלה שבאם לא נכנסה בצורה נעימה למקלחת אז היא לא תוכל לצפות בטלויזה יום אחרי כשתחזור מהגן, אני חייבת לציין כי אני נותנת לה אופציות" למילוט מחומרת העונש לדוגמא שבאם יום אחרי היא תתקלח מייד עם הגענתו מהגן אז אני אאשר לה לצפות בטלויזיה. אני חיית לציין כי לא נעימה לי הדרך הזו אבל אני חשה שאין לי כלים להתמודד איתה וזה הופך לכעסים שאני לא חיה איתם טוב .
    האם יש דרך אחרת להתמודדות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמכות הורית ולידה שבדרך..

נעמה סבג שמש
    20/05/2010

אושרת שלום,

נשמע כי ביתך היא זו המנהלת את העניינים בבית והיא המחליטה.

גם כשכבר את נוקטת פעולה, את מאפשרת לה להתחמק.
    את צריכה להיות יותר עקבית והחלטית ולהפגין מולה סמכותיות.

ילד צריך לדעת שלכל מעשה יש תוצאה. היא צריכה לדעת מה המחיר של התנהגות לא נאותה. נכון, כדאי לפעול איתה בשיטת האינטליגנציה הרגשית, אך אין זה פוסל על למידת לקיחת אחריות. היא כבר ילדה גדולה. מה גם שכדאי להכין אותה ללידה הקרובה.

את מאמרי בנושאים אילו ניתן לקרוא באתר שלי או באת זה.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו