איך תופסים שליטה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך תופסים שליטה?
    ונסה
    21/05/2010

שלום,אני אמא לילד בן שנתיים.ילד טוב עם לב זהב,שאוהב לעזור,חייכן תמידי,ואוהב חברה.
    הבעיה היא שהוא מרבה לפעול עצמאית ועל דעת עצמו בהרבה מקרים,אם זה לגעת בחפצים שאסור,לקשקש איפה שבא לו..הדבר שאפילו יותר מדאיג אותי זה שהוא מרבה לרוץ לבד כשהולכים איתו והוא לא נותן יד,ואז הוא גם יכול לרוץ ולפתוח שער של גן ולפרוץ לכביש,וזה כבר קרה פעמיים,ואני חסרת אונים מול הסיטואציות האלה ..אשמח מאד לקבל עזרה.אני מדברת איתו בגובה כל פעם מחדש והוא לא מקשיב,וזה חוזר על עצמו..

בעיה שניה שיש לי ולבעלי ,היא שהילד לא יכול להרדם במיטה שלו,ורוצה תמיד לישון לצידי(עם בקבוק חלב),ואם אנו מנסים להשכיבו במיטתו,לבד,הוא צורח עד שלוקחים אותו למיטה שלנו.איך אוכל לשנות את מצב זה?

תודה מראש לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך תופסים שליטה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה

סמדר ריינר
    21/05/2010

שלום ונסה,
    חשובה מאוד האסרטיביות שלכם והעיקביות. כאשר ילד רץ לבד וזה מסכן את בטיחותו, לא מדברים איתו על כך בגובה העיניים אלא אומרים בטון ברור וחד - אסור.
    כמו כן, עליכם להיות אסרטיביים ועיקביים בעניין השינה בלילה. תתכוננו לכך שייתכן ויהיו מספר לילות ללא שינה, תודיעו מראש בעבודה שאתם עומדים לאחר, ואל תיכנעו לבכי שלו. כשהוא בוכה, אתם יכולים לגשת אליו, לומר לו שצריך לשיון עכשיו ותחזרו למיטתכם. זהו. בלי בקבוק באמצע הלילה ובלי מעבר מיטה. כך כמה לילות. כשהוא יבין שהבכי לא משיג את מטרתו הוא ייפסק, אבל אתם חייבים להיות עיקביים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו