בני בן הארבע מסרב ללכת לגן.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן הארבע מסרב ללכת לגן.
    חיים
    21/05/2010

בני ששמו יהונתן מסרב ללכת לגן וזה קרה רק בחודשיים שלושה אחרונים הוא בגן הזה כבר שלוש שנים עד עכשיו נסע בהסעה ברצון ותמיד רצה ללכת לגן בזמן האחרון מסרב נכנס להיסטריה צרחות בכי עד שמעיר את הילדה הקטנה שלי מיכל שהיא בת שנה ושמונה חודשים והיא מתחילה לבכות מי שמסתכל מהצד חושב שהילד עבר איזה טראומה בגן דיברתי עם הגננת אומרת שהוא ילד חביב שכולם משחקים איתו וגם שהוא הולך לגן וחוזר ואני שואל אותו איך היה אומר כיף ניסיתי לשאול אותו עם נהג ההסעה מציק לו עם הגננת או אחד הילדים מציקים לו הוא בהה בי ואז אמר לא ואין לו תשובה למה הוא לא רוצה ללכת לגן זה התחיל אולי בגלל שפיטרו אותי מעבודה לפני חודש וחצי והוא רואה אותי כל הזמן בבית לפני זה הייתי עובד רוב הזמן ובקושי היה רואה אותי הבעיה שאני מתחיל לעבוד שוב ולא היה מי שישמור עליו עם הוא לא ילך לגן הוא מטופל אצל קלינאית תיקשורת בגלל שיש אותיות שהוא לא מבטא אותן נכון הוא השתפר הרבה אבל חשבתי שזה אולי זה גם בגלל זה הוא רוצה ללכת לגן חדש לא רוצה יותר את הגן הזה ככה הוא אומר לי אשמח על כל עזרה תודה מראש חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 מסרב ללכת לגן

סמדר ריינר
    21/05/2010

שלום חיים,
    לא ציינת מה אתם עושים כשהוא בוכה בהיסטריה, משאירים אותו בבית? הוא הולך לגן בכל זאת? אם כן, איך הוא מסתדר שם? איך הוא בסו ףהיום כשבאים לקחת אותו?
    אם הכל בסדר, ובדקת ואין כל סיבה נראית לעין, מה שנשמע לי שעשית, מקובלת עלי מאוד הסברה שלך שזה קשור לשהייתך בבית. האם במהלך החודש וחצי הזה הוא נשאר איתך בבית? אם כן, זו הייתה טעות. ייתכן שגם לך היה הדבר נעים וניחם אותך שלא ישעמם לך, אך זה לא טוב עבורו.
    אם זה הסיפור, אין ברירה, חייבים להחזיר אותו למסגרת, ולא להתרשם כל כך מהבכי. הוא יבכה פעם פעמיים שלוש, יעיר את אחותו ויעצבן את השכנים, אבל כשהוא יראה שזה לא עוזר לו, זה ייפסק, הוא ייהנה בגן וישכח שכל זה קרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו