טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה5 פוחד למות . בכל פעם שהוא שומע בין אם זה בטלויזיה או בשיחה שמשהוא נפטר הוא אומר לי "אמא, אני לא רוצה למות" , "אני לא רוצה להיות זקן" . מטריד אותי שמטרידה אותו המחשבה הזו. והאמת היא שלא ידעתי כ"כ מה לומר לו. אמרתי לו שאני אשמור עליו ,ושאנחנו גדלים וגם מזדקנים. איך עוד אפשר להסביר לילד בעניין המוות במידה והנושא שוב יעלה. לעזרתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סיוון גילו של בנך הוא גיל בו ילדים מתחילים להבין את מחזוריות החיים, ועסוקים במוות ובפחד ממנו. הייתי חושבת ביחד עם בן זוגך איך לתאר לילד את המוות. אני מציעה לענות בכנות על שאלותיו, כי ידיעה היא תמיד יותר מרגיעה מאשר חוסר ודאות. בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד