עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    דינה
    22/05/2010

התינוקת שלי בת 10 חודשים לא אהבת כשמחליפים לה חיתול/ בגדים ממש בוכה בכי היסטרי למראות שאני מנסה להסביר לה ולדבר איתה ולעשות הכל במהירות אפשרית אך לא בלחץ. לפני כחודש היא התחילה להעמד ומאז היא גם לא יושבת באמבטיה היא תופסת לי בחולצה ולא מסכימה בשום פנים ואופן לרדת למים גם אם מכניסים צעצוע. עד אז אהבה מאוד להתקלח ודווקא לא רצתה לצאת מהמים. כל דבר שאומרים לה לא או לא נותנים לה את מה שהיא רוצה מקבלים בכי היסטרי. להשכיב אותה לפעמים היא נרדמת מיד ולפעמים, בעיקר בערב דורש הרבה מאמץ של ידים וטפיחות ומוזיקה וכמה סיבובים של בכי והרדמה. על אוכל בכלל אין מה לדבר, היא שומרת על הדיאטה מגיל צעיר מאוד של חודשיים בערך. מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    22/05/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו