מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה חסרת ביטחון וביישנית - בת 4חלי23/05/2010
שלום
יש לי שתי ילדות - הגדולה בת 4 והקטנה בת 2.5
הבת הגדולה שלי סובלת מחוסר ביטחון עצמי משמעותי והקטנה בדיוק ההיפך
הלכנו לייעוץ ושם נאמר לי ולבעלי שע"מ לחזק לה את הביטחון אנחנו צריכים לעבוד איתה על הגבולות שלה ושתהיה יותר עצמאית.
לאחר חשיבה לא נראה לנו שזה מה שיפתור את הבעיה - הבת הקטנה גודלת באותם תנאים והיא בדיוק ההיפך. בנוסף אני מכירה ילדים מפונקים שהביטחון העצמי שלהם גבוה.
אין לי בעיה לקבל עצות לגבי ההורות שלנו רק שלא נראה לי שזה הפיתרון לבעיה.
מה דעתך ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה חסרת ביטחון וביישנית
סמדר ריינר23/05/2010שלום חלי,
ייתכן מאוד שמי שייעץ לכם צדק, אם כי כמובן זה לא בטוח ובלי הכרות יותר מעמיקה איתכם אני לא יכולה לדעת. חוסר ביטחון בהחלט יכול לנבוע מחוסר גבולות ומפינוק, כי אז ההורים נחווים כמאוד חלשים, ואם ההורים שלי חלשים, גם אני תופס את עצמי כחלש. העובדה שהבת השניה מגיבה הפוך או שיש ילדים מפונקים שיש להם ביטחון - לא קשורה לזה, לכל ילד יש את התגובות שלו, וגם באותו בית יש לעיתים סיטואציות שונות עבור ילדים שונים.
אני ממליצה לכם לחזור לאותו ייעוץ ולנהל שם דיאלוג עם מי שייעץ לכם, או לפנות כמובן לייעוץ אחר, אבל להגיע למספר פגישות על מנת שתתאפשר הכרות מעמיקה שתניב תשובה מוסמכת ובדוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)