דילמה קשה לילד בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה קשה לילד בן 6
    הדר
    23/05/2010

בני בן ה6 אמור לעלות לכיתה א ילד מאוד רגיש מפונק אינו דוחה סיפוקים אך נבון מאוד יש לציין שהוא מאוד צנום 14.5 ק"ג הדילמה מאוד קשה לי מצד אחד אני רוצה להעלות אותו וב3 החודשים האלו אעבוד איתו אינטנסיבית טיפול רגשי ובחוג להכנה לכיתה א שכיום הוא כבר נמצא בו פעם בשבוע אבל מצד שני אני חושבת שיהיו לו המון קשיים מבחינת בטחון עצמי בבית הספר ומבחינת התארגנות כי הוא ילד מאוד רגיש ועדין יש לציין שהומלץ לי ע"י פסילוגית של הגן לאחר אבחון עם הילד לא להעלותו וכך גם הגננת המליצה אך אני עדיין מתלבטת וחושבת שאולי עם עבודה איתו ב3 חודשים האלו וגם אחרי ישתנה משהו יש לציין ילד מאוד חברותי מקובל אך איני רוצה לעשות טעות שאולי אם ישאר בגן יראה את חבריו בכיתה א וזה יפגע בבטחון העצמי שלו כמובן שזה לא השיקול היחיד אשמח לתשובה במהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה קשה לילד בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה קשה

סמדר ריינר
    24/05/2010

שלום הדר,
    מאחר וקיבלת חוות דעת מוסמכת מאנשי מקצוע שמכירים את הילד, יהיה לא מקצועי ולא נבון לייעץ לך באופן שטחי באינטרנט בנפרד.
    באופן כללי אני יכולה לומר לך שבניגוד אולי לתיפקודים אחרים שניתן לעבוד עליהם, לגבי העניין הריגשי זה שלא שעבודה אינטנסיבית תוך שלושה חודשים תשפיע בהכרח על בשלותו הריגשית. כאן זה תהליך שלא ניתן לעבוד עליו משימתית ולהגביר את הקצב ואז גם יגברו התוצאות אלא צריך לתת לו את הזמן שלו.
    לכן אני ממליצה לך שלמוע להמלצות שקיבלת ולנסות להשלים איתן, למרות הקושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו