התפרצויות זעם מחוץ לבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם מחוץ לבית
    חופית
    24/05/2010

שלום, ביתי בת שנה ו 7 חודשים. מאוד חכמה לגילה ומפותחת שיכלית, מבינה עניין לרוב (ניתן כמעט ממש לקיים איתה שיחות). היום יצאתי איתה ועם אמא שלי ועם אחיה הקטן (בן חודשיים) לשתי חנויות בעיר. היא רצתה לרדת מהידיים של אמא שלי וצווחה ורצתה להחזיק לבד ביד דיסקים שהיו בחנות וצרחה כשביקשתי אותם ממנה. גם כשהייתה על הידיים שלי צווחה "לא רוצה" "תביאי לי" וכדומה וניסתה לרדת לנו מהידיים. אני כמובן משתפת אותה בקנייה ובבחירת הדיסקים. אבל היא כמובן בענייניה - וזה בסדר, אין לי בעיה עם איזו צווחה אחת או שתיים אבל לא כל דקה צווחה. אמרתי לה ברוגע שאם היא ממשיכה לצרוח אנחנו הולכים הביתה ולא יוצאים לטייל. לא נראה לי שהיא ממש הבינה את המשמעות של העניין. בחנות השנייה כבר אמרתי לה שאם היא לא תפסיק לצרוח היא תקבל פסק זמן בבית. בקיצור, השתמשתי בכמה טכניקות שבילבלו אפילו אותי - אז בטח שגם אותה. אציין רק שאני לא מוציאה אותה המון לחנויות וכאלה (היא מטיילת איתי ועם אמא שלי הרבה במושב - אוהבת לטייל במרחבים). ואני יודעת שהחנויות האלו שיעממו אותה אבל לא התעכבנו בהן הרבה. שאלותיי הן - איך מתמודדים עם מצב כזה מחוץ לבית? מה עושים? איך מגיבים? ואיך הכי כדאי למנוע ולומר בשיחות שלפני הטיול (האם כדאי לומר שנחזור הביתה, שלא תקבל ממתק, שתקבל פסק זמן..???). אנ ילא יודעת איך להתמודד...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפרצויות זעם מחוץ לבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפרצויות זעם מחוץ לבית

סמדר ריינר
    25/05/2010

שלום חופית,
    נראה שהעובדה שהילדה שלך מאוד מפותחת שיכלית מבלבלת אותך, וגורמת לך לצפות ממנה לבגרות שלא מתאימה לגילה. אין שום תועלת בגיל הזה בהתניות כמו שתארת. פשוט אין טעם לקחת אותה למקום שבו מפתים אותה בדברים שהיא לא מבינה מהם ולא יכולה לגעת בהם. אם היא מתחילה לצרוח, יש לצאת איתה החוצה ולמצוא משהו אחר שכן יעניין אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו