טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בני בן שנתיים ועשרה חודשים, כרגע בן יחיד אני בהריון. עד לפני כ- שבועיים, היה ישן לבד, היינו שמים אותו במיטה, סיפור, נשיקה ולילה טוב עד הבוקר. בשבועיים האחרונים מאוד חושש כאשר מגיע הלילה, כל הזמן אומר: "לא הולכים לישון" וכו' מתקשה להרדם לבד, מבקש שנשב לידו עד שנרדם. מתעורר בבכי קולני משנתו מספר פעמים בלילה ומספר על חלומות שחלם. כאשר מתעורר בוכה, אנו נגשים אליו והוא מבקש שנשב לידו. אני אומרת לו הכל בסדר, זה רק חלום , ש... לישון. אני יושבת לידו על כיסא עד שנרדם. זה חוזר על עצמו כבר כ- שבועיים ברצף ומספר רב של פעמים בלילה. ביומיים האחרונים נראה שמתעורר ללא קשר לחלום שחלם, מתעורר ומגיע אלי למיטה, אני מחזירה אותו למיטתו והוא מבקש שאשב לידו. מה עליי לעשות? האם זה בסדר לשבת לידו? כיצד לסייע לו להתגבר על הפחד שנוצר מהלילה?
תודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד