שאלה לגבי עצת גננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עצת גננת
    רויטל
    26/05/2010

שלום, בתי בת שנתיים ו5, גמולה מחיתולים בערך חודשים וחצי. עם פיפי הכל חלק למעט פיספוסים אקראיים אך היא מסרבת לעשות קקי בשירותים ועושה רק בתחתונים (למעט פעמיים - אחת בגן ואחת בבית). אני לגמרי בעניין של לזרום ולהמתין בסבלנות, בכל פעם שהיא עושה אני מחליפה ואומרת שקקי עושים כמו פיפי בשירותים, ועושה רושם שהיא מבינה את זה לחלוטין.
    אבל לאחרונה הגננת אמרה לי שנראה לה שהילדה חושבת שזו הדרך לעשיית קקי, ושאנחנו צריכים לעשות כמוה ולהגיד לילדה שאנחנו עצובים כשהיא מפספסת ומאוכזבים מאי העשייה בשירותים מפני שאנחנו יודעים שהיא בוגרת ומסוגלת לעשות בשירותים. האם זה נשמע כמו משהו שמומלץ להגיד לילד ? או פשוט לרדת ממנה ולבקש גם מהגננת שתניח לה וזה יעבור לבד ?

תודה מראש
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עצת גננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עצת גננת

סמדר ריינר
    26/05/2010

שלום רויטל,
    אני מסכימה איתך לגמרי. אם את רוצה את יכולה גם לעיין ב"עמודת שאלות נפוצות" יש שם תשובה שנוגעת לעניין הזה בדיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו