בריכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בריכה
    עדנה
    27/05/2010

בני בן ה11 אמור להשתתף במסיבת יום הולדת עם ילדי הכיתה שתערך בבריכה.הוא תכנן ללכת.היום הוא אמר לי שהוא החליט שהוא לא ילך ליומולדת ושהוא יספר לי בערב בפרטיות למה.בערב הוא סיפר שהוא לא רוצה שיראו אותו בבגד ים כי הוא שמן.הוא לא ילד שמן .אולי מלא קצת.הוא לא ילד שלועגים לו שהוא שמן או משהו כזה אבל כנראה זה מה שהוא מרגיש.אמרתי לו שחבל שהוא יפסיד ואולי בכמה דקות הראשונות הוא יתביש ואחר כך זה יעבור לו .הצעתי לו גם לשים חולצה או גופיה אבל הוא לא מוכן לשמוע ולא ללכת.ברור שהוא יעשה כרצונו אבל אני לא ממש יודעת איך להתיחס לענין.מאד כואב לי שהוא ישאר בבית בגלל סיבה כזו.האם כדאי ללחוץ עליו?לשכנע?או פשוט להרפות?תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריכה

סמדר ריינר
    27/05/2010

שלום הילה,
    נראה לי שכרגע לא נכון ללחוץ עליו לגבי המסיבה הזו באופן ספציפי, אבל כן לבדוק בהמשך מה ניתן לעשות לגבי דימוי הגוף שלו. כלומר לשאול אותו מה הוא היה רוצה לעשות, אם זה מפריע לו ואז לחשוב איך מתגברים על העניין. הילד עומד בפיתחו של גיל ההתבגרות, ייתכן שיש גם ניצני שיעור והתפתחות שהוא לא רוצה שיראו וכו'. אם זה כך, זה רק עניין של זמן עד ששאר חבריו יתפתחו כמוהו ואז לא יהיה לו מה להסתיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בריכה

טל
    27/05/2010

הייתי ממליצה לך לקנות חולצת בגד ים בחנות בפורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו