מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בריכהעדנה27/05/2010
בני בן ה11 אמור להשתתף במסיבת יום הולדת עם ילדי הכיתה שתערך בבריכה.הוא תכנן ללכת.היום הוא אמר לי שהוא החליט שהוא לא ילך ליומולדת ושהוא יספר לי בערב בפרטיות למה.בערב הוא סיפר שהוא לא רוצה שיראו אותו בבגד ים כי הוא שמן.הוא לא ילד שמן .אולי מלא קצת.הוא לא ילד שלועגים לו שהוא שמן או משהו כזה אבל כנראה זה מה שהוא מרגיש.אמרתי לו שחבל שהוא יפסיד ואולי בכמה דקות הראשונות הוא יתביש ואחר כך זה יעבור לו .הצעתי לו גם לשים חולצה או גופיה אבל הוא לא מוכן לשמוע ולא ללכת.ברור שהוא יעשה כרצונו אבל אני לא ממש יודעת איך להתיחס לענין.מאד כואב לי שהוא ישאר בבית בגלל סיבה כזו.האם כדאי ללחוץ עליו?לשכנע?או פשוט להרפות?תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריכה
סמדר ריינר27/05/2010שלום הילה,
נראה לי שכרגע לא נכון ללחוץ עליו לגבי המסיבה הזו באופן ספציפי, אבל כן לבדוק בהמשך מה ניתן לעשות לגבי דימוי הגוף שלו. כלומר לשאול אותו מה הוא היה רוצה לעשות, אם זה מפריע לו ואז לחשוב איך מתגברים על העניין. הילד עומד בפיתחו של גיל ההתבגרות, ייתכן שיש גם ניצני שיעור והתפתחות שהוא לא רוצה שיראו וכו'. אם זה כך, זה רק עניין של זמן עד ששאר חבריו יתפתחו כמוהו ואז לא יהיה לו מה להסתיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריכה
טל27/05/2010הייתי ממליצה לך לקנות חולצת בגד ים בחנות בפורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)