מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרצויות זעם וקינאהאמא אוהבת28/05/2010
בוקר טוב,
יש לי ילד בן 3 ולפני כחצי שנה ילדתי בת נוספת לאחרונה ילדי בן ה-3 שינה את ההתנהגות שלו להיתנהגות בלתי נסבלת וזה בא לידי ביטוי שהוא לא רמצליח להירדם בצהריים בגן ולא משנה כמה הם מנסות הוא פשוןט לא מצליח לישון,מתפרץ בצרחות היסטריות כלפיי ולא מפסיק אפילו כשאני שואלת מה קרה לו,מתחיל לבעוט בי בחוזקה עם רגליו כשאני ניגשת אליו,לוחץ על הבטן של אחותו הקטנה בחוזקה אפילו כשאני אומרת לו שזה לא נעים לה.
אני חייבת לציין שהוא לא היה ככה בכלל הוא תמיד חיבק ונישק את אחותו הקטנה ואיננו מחסירים ממנו חום ואהבה.
כמעט כל יום אני נימצאת איתו בגן שעשועים,לוקחת אותו פעם בשבוע לג'ימבורי.
אני חסרת אונים הדבר גורם לי להרגיש שאני אמא לא טובה וגם מוציא אותי מהכלים כשהוא ניכנס להתקף של צרחות ובכי.
אני מיואשת לגמרי מה לעשות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זעם וקנאה בעקבות הולדת אחות
ד''ר שירי שדה שרביט29/05/2010לאמא שלום,
ההתנהגות של בנך היא אופיינית להסתגלות להולדת אח, ואינה קשורה לאיזו אמא את. להיפך - העובדה שאת שואלת בפורום איך לסייע לו, היא חשובה ומעידה על כך שאת אמא אוהבת ודואגת. לרוב, לוקח לילדים זמן עד ש"נופל להם האסימון" שהתינוקת החדשה נשארת בבית, וממשיכה לגזול מהם את תשומת הלב של ההורים, מקום בבית, אולי משחקת בצעצועים שהיו בעבר שלהם, וכדומה.
תוכלו לעזור לבנכם בליווי צמוד שלו והקדשת זמן אישי (אפילו להזמין בייביסיטר/סבתא/עזרה אחרת לשמור על התינוקת אחהצ, גם לשעה קלה כשאת או אבא איתו לבד). לגבי ההתפרצויות, יש להבחין בין כעסים שמופנים אליכם - שלגביהם אתם יכולים להחליט איך לנהוג ויש מקום לגמישות, לבין התנהגויות תוקפניות כלפי התינוקת שאותן יש לעצור באופן מיידי.
מרבית הילדים מסתגלים בסופו של תהליך לאחיהם הקטנים, ומרוויחים רבות מיחסי אחים טובים, התאזרו בסבלנות.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)