התקפי בכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי בכי
    שרית
    30/05/2010

שלום רב!
    יש לי ילד בן 4 ו4 חודשים ותינוקת בת שנה. בני הבכור עקשן מאוד כל דבר שמבקשים ממנו לצחצח שיניים לאכול ארוחת ערב להתלבש אני ובעלי נתקלים בסירוב.
    בנוסף כל דבר שהוא לא מקבל או לא מרשים לו הוא בוכה לפעמים הבכי נראה לי מעייפות השאלה כיצד להגיב? אני מבקשת ללכת לחדר להירגע כי לא נעים לשמוע אותו בוכה בכי צווחני.
    הוא לפעמים מסרב ואז אני לוקחת אותו הבעיה שהוא ממשיך לבכות בהסטריה בחדר ואי אפשר לדבר איתו הוא מתעצבן ושוב בוכה בקולי קולות.בגן גם הגננת טוענת שהוא יכול לבכות סתם גם אם מישהו לא עשה לו כלום.
    אני ממש מתוסכלת מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי בכי

סמדר ריינר
    30/05/2010

שלום שרית,
    התקפי הבכי ש הילד כנראה משרתים אותו היטב, כלומר הוא מקבל את מה שרצה, אחרת לא היה נוקט בהם.
    קודם כל צריך הפסיק להתייחס ובוודאי להפסיק לוותר או או לספק את רצונו כשהוא בוכה.
    נכון, זה קשה, צריך להצטייד באטמי אוזניים לשבוע, אבל אם תהיו עיקביים, הוא יבין שזה לא עוזר ויהיה חבל לו על האנרגיה.
    אחר כך, צריך למצוא דברים אחרים לתת לו תשומת לב דרכם, כדי שלא ימצא את דרכו שוב לאסטרטגיה הישנה.
    למצוא זמנים לבלות איתו לבד, בלי אחותו, לצייר איתו, לשחק איתו, לתת לו חיזוקים על התנהגויות בוגרות ולא בכייניות, ללמד אותו התנהגויות כאלה, וכו'.
    אם אתם לא מצליחים לבד כדאי לפנות להדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו