התמודדות עם תסכולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם תסכולים
    רחל
    01/06/2010

שלום רב,

בני בן החמש מתקשה מאוד להתמודד עם תסכולים במיוחד בגן.
    הוא יכול לפרוץ בבכי אם לא משחקים את המשחק שהוא רוצה, אם הוא מפסיד או אפילו אם הכריך נפל לו על הריצפה.

לעיתים התסכול יוצא בדרך של התפרצות אלימה שבעקבותה הוא מרחיק את עצמו מחברת ילדים בגן מאחר והוא עצמו מרגיש נבוך מהתנהגותו.

כיצד אפשר לעזור לו?

רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם תסכולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם תסכולים

סמדר ריינר
    01/06/2010

שלום רחל,
    כדאי לנסות ללמד אותו דרכים חלופיות להגיב. למשל מה אני יכול לעשות אם נופל לי הכריך?
    אם מתקלקל לי הציור? אני יכול להרים, אני יכול לתקן, אני יכול לבקש חדש, וכו'. צריך לחזור על כך הרבה פעמים בסיטואציות משתנות עד שהוא יפנים עוד אופציות לתגובה מלבד בכי, ואולי ירגיש פחות חסר אונים כשיהיו לו כלים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

רחל
    02/06/2010

המון תודה אני איישם את מה שהצעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    02/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו