טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבת שלי בת שלוש[יש לה אח בן 14 ואחות בת שנה וחצי] היא ילדה מאוד חכמה מאוד עצמאית לאחרונה היא אומרת את מגעילה ..יה מעצבנת . תעזבי אותי. וכל מיני מילים לא יפות כשאני מוציאה אותה מהמקלחת לרוב בועטת בי .או כשאני צריכה מימנה לאסוף משחקים לא רוצה מה אני אמורה לעשות כשהיא מדברת לא יפה אצלנו לא משתמשים במילים כאלה דרך אגב זה לכל בני הבית ההתנאגות שלה רק טיפים אך לענות לה כדי שזה לא ימשיך תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
להתנהגות כזו את צריכה להגיב בצורה החלטית וחד משמעית. אסור לדבר כך לאמא או אנחנו לא מדברים בשפה הזאת בבית הזה. את יכולה לשלוח אותה להרגע בכל פעם שהיא תדבר כך. אם תהיי עקבית, יחול שיפור בהתבטאויות אילו.
בברכה, נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד