טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבת שלי בת 3 בזמן האחרון כשאני נמצאת אם חברות או משפחה היא נצמדת אליי ואם אני הולכת לשירותים היא חייבת לבוא איתי או אם נכנסתי לחדר אצל אחותי לשניה היא ישר בוכה וצורחת אחיות שלי רוצות להרים אותה מה שהיה עד לא מזמן בשמחה היא לא מוכנה היא נכנסת לרטט וצרחות איפה אמא לגן היא הולכת בצורה יפה בלי בעיות וגם היא לא עברה איזה משהוא חדש או משהוא ממפחיד אותה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רבקה, האם אותה רבקה מהשאלה הדחופה על ענייני השינה? כי אם כן, התשובה שלי לשאלתך הקודמת קשורה גם לענייני החרדה האלה. אם לא, אנא עייני בעמודת "שאלות נפוצות" בשאלה הנוגעת לפחדים של ילדים, ובידקי אם יש שם משהו שיוכל לעזור לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד