האם לנסוע לחופש ולהשאיר את הילדים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לנסוע לחופש ולהשאיר את הילדים?
    שרון
    02/06/2010

שלום רב,

מבקשת את עצתכם... אני אמא לשני בנים בני שנה ועשרה חודשים ושלוש וארבעה חודשים.
    עד היום לא עזבתי אותם אפילו ללילה אחד (פרט כמובן לשהות בביה"ח בלידה של השני).
    אנחנו רוצים לנסוע לחו"ל לשהות של שלושה לילות ואני מלאה חרדות, ספקות ותהיות האם כדאי ? או שמא אני אגרום להם לחרדת נטישה איומה ונזק?

עיקר הדאגה שלי היא לבן הקטן שמאד קשור אלי (הפסיק לינוק רק לפני חודש) ועלי גם לציין שהוא עדיין לא נמצא במסגרת אלא שוהה איתי כל היום...

מאד אודה לעצתכם האם כדאי לאוורר את הראש והנפש לכמה ימים או לוותר על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לתגובה......

שרון
    03/06/2010

בבקשה תענו לי.. אני מרגישה מתוסכלת ולא יודעת כיצד לנהוג?

אם השאלה לא מתאימה לפורום זה, אודה אם תפנו אותי לפורום אחר או כל גורם אחר איתו אוכל להתייעץ.

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנסוע או לא?

נעמה סבג שמש
    06/06/2010

שרון שלום,

בגילאים בהם נמצאים ילדייך את בהחלט יכולה להרשות לעצמך לקחת "פסק זמן", לאזור כוחות, ולהקדיש זמן לעצמך ולזוגיות.

הקושי בעניין הוא בעובדה שהילד נמצא איתך כל היום. אצל מי הוא יהיה? האם יש דמות דומיננטית המכירה את סדר יומו ואת השגרה שלו? האם יש מישהו ספציפי שמכיר אותו מספיק טוב ואליו הוא רגיל? האם יתאפשר שאותו אדם יטפל בהם בביתכם, כדי לשנות כמה שפחות את השגרה?

הייתי ממליצה שמישהו אחר ישכיב אותם לישון וידאג להם, עוד טרם הנסיעה, כדי להרגיל אותם לכך. אם יש מספיקה זמן תנסי להעדר קודם ללילה אחד.

את מוזמנת לקרוא מאמר על כך באתר שלי, או כתבה אליה התראיינתי ב"מהתקשורת" בעיתון להיות הורים.

ההתלבטות היא לא קלה, אבל תקראי את הטיפים ותדעי איך לעשות זאת נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו