יתר מגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יתר מגע
    מורן
    02/06/2010

שלום שמי מורן, יש לי ילד בן חמש וחצי. ילד מאוד נבון, בוגר, עצמאי וחברותי.
    מגיל צעיר ראינו בעלי ואני שהוא אוהב לגעת יותר בילדים אחרים, לדוגמא :בתחילה זה היה בתקשורת עם ילדים שכאשר הוא דיבר הוא גם ליטף בפנים וכד' ואחר כך סתם בנגיעות. לאחיו הצעיר ממנו ב-שנתיים וחצי הוא מרבה לגעת בפנים.
    היינו בשיחה עם הגננת היא כמובן שיבחה אותו על היכולות הגבוהות שלו,התפקוד בגן ואמרה שהיא לא חושבת שהמגע בילדים ולעיתים גם המגע עם מזרונים (הוא מכניס במפגש את הידיים בין שני מזרונים) קשור בתשומת לב או בפאן הריגשי אלא היא חושבת שמשהו במערכת התחושה עוד לא הבשיל. הגננת לא תיארה שהמגע פוגע בתפקוד של הילד בגן ,לא במפגשים ולא בפאן החברתי.
    בנוסף יש לציין שהילד שלנו נולד 1.700 בשבוע 36 בניתוח קיסרי.
    השאלה שלנו האם צריך לפנות למרפא בעסוק השייך לויסות תחושתי? או שמספיק שאנחנו בבית נזמן לא מגע? לא אני ולא בעלי מרגישים שיש לנו מספיק ידע כיצד אפשר לעזור לו, ואנחנו מרגישים את הצורך שלו במגע. מה אפשר לעשות כדי לעזור לילד שלנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר מגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    02/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=233 id=link]התפתחות הילד, התפתחות ילדים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו