אמא עובדת עצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא עובדת עצות
    לימור
    06/06/2010

שלום שמי לימור ואני אמא לשני ילדים בן ובת לפני כ - 4 חודשים התגרשתי ועברתי אם ילדי לאיזור מגורים אחר באיזור נתניה. בזמן שלפני הגירושים הכרתי אח של חברה שהקשר ביניינו התהדק וכשהתגרשתי ועברתי דירה אחרי חודש עבר לגור יחד איתנו בבית החדש. הגבר שבחיי אוהב אותי ואת ילדי באותה רמה שהוא אוהב את ילדיו ומנסה להתקרב אל ילדי בכל דרך אפשרית אך הם דוחים זאת וזה כואב לי מאוד מכוון שאנו חושבים על פרק ב' וכבר רוצים להתחתן ... הכל נעשה כ"כ מהר הגירושים, המעבר של הדירה, והמעבר של בן זוגי אלינו הביתה...לכן ישנם בעיות מאוד קשות אם ילדי.. יועצת ביה"ס שוחחה עימם וזה עזר קצת אבל לא לאורך זמן מהר מאוד גיליתי שילדי כפויי טובה וכל מה שעושים עבורם לא מרצה אותם... הם אינם מבינים שבן זוגי ואני מקיימים את הבית שלא יחסר דבר להם . שמנו לב כי בכל פעם שהם מתראים אם אביהם אז הם חוזרים הפוכים ותמיד אומרים עלי דברים שלילים ועל בן זוגי כאילו בעלי לשעבר אומר כי אנו מבזבזים את הכסף על שטויות ורק הוא משלם לנו בזמן שהוא כלל לא משלם מזונות, סרבן תשלום מזונות אני כבר לא יודעת איך לפנות ולדבר אם הבן הבכור שהוא אנטי כל דבר ושאני הרעה ואני הלא טובה ואבא שלו המלאך פתאום צריכה עזרה או הפניה לפסיכולוגית באיזור נתניה אשמח לקבל עזרה בדחיפות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא עובדת עצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא אובדת עיצות

סמדר ריינר
    06/06/2010

שלום לימור,
    אני מסכימה איתך שייתכן והכל קרה מאוד מהר, וייתכן וקשה לילדים לקבל כל כך הרבה שינויים בבת אחת, ואפשר להבין את הכעס וקשיי ההסתגלות שלהם.
    אפשרות אחת היא לשקול להאט מעט את הקצב.
    אם את לא מעוניינת או מרגישה שאת לא יכולה, יש אפשרות לפנות לייעוץ. אני לא מכירה באופן אישי פסיכולוגית באיזור נתניה, אך את יכולה לפנות למרפאה לילד ולנוער של משרד הבריאות בעיר, את יכולה לברר על רשימת מטפלים מסובסדים שעובדים עם קופת החולים שלך (באתר האינטרנט של הקופה או במשרדי הקופה), ואת יכולה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר לגבי הפניות לפסיכולוגית באיזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו