מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשי07/06/2010
שלום.
בני בן 7 , ילד מקסים,מנומס ושובה לב.
מכיוון שבעלי עובד עד שעות הערב בני נמצא איתי רוב הזמן ולמרות שקשור גם לאביו מבקש ממני לעזור לו או לשחק איתו הרבה יותר מאשר לאביו.
יש לציין כי בעלי אשר עובד שעות לא מבוטלות מגיע הביתה חסר סבלנות ומעוניין לראות טלביזיה,לשחק במחשב וכו'.
כמעט ואין זמן איכות עם הילד למרות שהוא אוהב אותו מאוד אין לי כל ספק.
יש לציין כי בעלי גדל בבית עם חוקים נוקשים וסיפר לי לא פעם שכשהיה ילד ובכה הוריו היו לועגים לו שהוא "תינוקת" וכך גם הוא נוהג עם בני.(וגם איתי...)
אני מצידי גדלתי באווירה שונה של פתיחות,שיתוף,הפגנת רגשות לטוב ולרע ולהמון חיזוקים.
אני מנסה לחנך את בני לפתור בעיות בסבלנות ולא בעצבים.
לבעלי יש "פתיל" קצר כמו שאומרים וקשה לו להפגין רגשות הוא רואה בזה סוג של חולשה.
שאלתי היא: לאור העובדה כי בנים לומדים מאבא איך להתנהג האם ישנו סיכוי שיקח ממני משהו מהחינוך ה"אחר" שלי ויגדל להיות שונה מאביו או בהכרח יהפוך להיות כמוהו?
רציתי לציין כי בני מפגין רגשות אהבה:מחבק ומנשק אותי כל הזמן גם מול חברים ואומר לי "אני אוהב אותך" כי אני מתנהגת כך כלפיו אבל בעלי לא מסוגל להפגין רגשות כאלו הוא כאילו חושב שזה מוריד מערכו...
תודה וסליחה על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלה
סמדר ריינר07/06/2010שלום לי,
אין פה ב"הכרח" וקשה מאוד לנבא איך בנך יתבגר ואיזה גבר יהפוך להיות. זה נשמע שמאוד היית רוצה שהוא לא יהיה כמו בעלך, אבל מינון מוגזם של הגישה הזו יכול להרחיק אותו מהזדהות גברית בכלל, כי אם הוא ילמד רק ממך, ייתכן שהוא לא כל כך ילמד איך להיות גבר. גם זה לא "בהכרח" אבל הייתי לוקחת זאת בחשבון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)