מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וויכוחים תכופים עם בת 3עזי08/06/2010
שלום,
ביתניו המקסימה הינה בת 3 ויש לה אח בן שנה. אנחנו מאוד אוהבים אותה וכיף לנו מאוד רוב הזמן. עם זאת בבקרים זה פשוט סיוט.היא לא רוצה לאכול ארוחת בוקר, רוצה שיער פזור ולא קוקו, לא מוכנה לצחצח שיניים, רוצה ללבוש שמלות ולא בגדים שהכנו מראש. אנחנו מנסים לתת לה את הקצב שלה ומנסים בהסברים אבל זה לא עובד. ובסוף זה נגמר בלחץ וצרחות כי אם לא נצא במזמן אז נאחר לעבודה.
האם צריך לוותר על צחצוח שיניים או דרישות אחרות כגון ארוחת בוקר? או שמא לעמוד על שלנו.
תודה רבה
עזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית גבולות?
נעמה סבג שמש08/06/2010עזי שלום,
כהורים, עליכם להחליט מראש על מה אתם מוכנים לוותר ועל מה לא. לכל הורה ובכל בית יש קווים אדומים אחרים.
מה שחשוב הוא שהויתור יקרה כי החלטתם על כך מראש ולא מחשש לקושי ולצרחות.
יש דרכים יצירתיות להתמודד עם התופעה. אני מאמינה ב"הורות ברוח האינטליגנציה הרגשית". להבין את הדברים מנק' המבט של הילד וכך לעבוד.
אם לילדה יש גבולות ברורים והסמכות ההורית ברורה, בשילוב עם יצירתיות, אפשר לפתור את הקשיים.
הסברים בשעת לחץ לא עובדים. את הדיונים על כך כדאי דווקא לעשות בשעה אחרת ביום.
ניתן גם לנסות את שיטת המדבקות.
אני בטוחה שחסר רקע רב כדי לבחון ממה הדברים נובעים.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
