מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי תינוקת - מטפלתסיון08/06/2010
שלום,
ביתי בת 9 חודשים (התפתחות תקינה).
נמצאת בבית עם מטפלת מגיל שישה חודשים (8 שעות ביום)
המטפלת חמה מאוד, שרה, רוקדת, משחקת איתה.
הבעיה - להערכתי רוב הזמן היא בידיים של המטפלת:
התברר לי שהיא נרדמת לה בידיים, אוכלת לה בידיים, כל יום שאני חוזרת הביתה הילדה יושבת עליה (שתיהן על הספה) ופשוט כאילו מחכות לי (המטפלת רצה מיד לשירותים כשאני נכנסת כי היא אומרת שהילדה לא נתנה לה).
כשביתי איתי (או עם בעלי) היא על הרצפה משחקת לעיתים לבד/לעיתים איתנו, אוכלת בכיסא שלה, ונרדמת עצמאית.
כשהיא משחקת אני יכולה ללכת לשירותים ואף לשטוף כלים (רק מספר מועט של דקות).
מה דעתך?
אין לי בעיה שהיא נרדמת על הידיים אבל כל השאר מפריע לי.
בנוסף, בעלי פעם אחת (בלבד) הלך לגינה וראה אותה שוב בידיים של המטפלת.
תודה,
סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי תינוקת- מטפלת
נעמה סבג שמש08/06/2010סיון שלום,
תינוק לומד כיצד הוא יכול להתנהג והיכן.
אם היא לא בוכה יותר מידי או חסרת מנוחה, הסיבה היא בכך שהמטפלת בוחרת בדרך זו ומאפשרת.
יכול להיות שעל כל התאוננות הקטנה ביותר היא מיד מרימה אותה. כך הילדה התרגלה לעניין.
לגבי הרדמות על הידיים, גם זה מאד בעייתי. הרגלי שינה לקויים גורמים לקשיים רבים בהמשך.
הייתי מציעה להיות שם ולנסות לבדוק ממה הדברים נובעים.
אין טוב ממראה עיניים.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)