שקרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שקרים
    שרון
    01/11/2007

בתי בת השבע מסתבכת בשקרים גם בבית וגם בבית הספר. אני במקרה דיברתי עם המורה וגיליתי שהמציאה סיפור על אחיה כאשר אחרה לבית הספר. בנוסף לכך היא חוזרת מבית הספר ומספרת לי שהיא תמיד מנצחת בספורט ושאין לה טעויות בחשבון. תמיד כולם מעתיקים ממנה וכו'. יום אחד סיפרה לי שרק היא וחברה מוזמנות לאירוע משפחתי של חבר מהכיתה והיא פשוט לא הביאה את ההזמנה הביתה. לאחר בירור נוסף הסתבר שגם זו המצאה. השבוע גיליתי שהיא לקחה כסף וקנתה איתו ממתקים לעצמה. היא לא מוכנה לומר לי מאין הכסף, אני מבינה שלקחה אותו בלי רשות.
    אני שוחחתי עימה ואמרתי לה שזה יגרום לי לא להאמין לדברים שהיא מספרת וגם שלקחת כף זה חמור מאוד. אשמח לשמוע עצה. שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקרים

שרון באומל
    02/11/2007

שלום שרון
    התנהגותה של ביתך אינה תואמת לגיל. מהתבוננות ראשונית נראה שקיים ריק וחסך מסויים, שהיא מנסה למלא בשקרים ובכסף. ייתכן שהיא רוצה לרצות אתכם בדרך כלשהיא, ולכן מספרת עד כמה נפלאה היא ומעוררת את התפאלותכם.
    אני מציעה לגשת לאיש מקצוע. התנהגותה אניה תואמת את גילה (יותר נורמטיבי בגיל ההתבגרות).
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו