מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להישאר מאופקים בבקרים המתישים- איך?סיון10/06/2010
שלום רב!
שמי שירן, אם חד הורית ל 2 ילדים מקסימים בני 6+4 (בן ובת). מידי בוקר אני מתעוררת כחצי שעה לפניהם מתארגנת וכשאני מסיימת את סידוריי אני מעירה אותם- עם חיוך, נשיקות, חיבוקים ובאמת המון אהבה ורוגע. אך איפה שהוא משתבשת לה האווירה והם נכנסים למוד של אדישות, ז"א שלא משנה כמה פעמים אני אבקש מהם לצחצח שיניים או לנעול נעליים הם בשלהם כאילו שאני לא קיימת. ישנם ימים שזה מעייף ומתיש אותי וגורם לי ללחץ נפשי- אני פשוט אומרת לעצמי שלא ייתכן שאני קמה שעה ואפילו יותר לפני זמן היציאה ואני מאחרת לעבודה ויוצאת בלחץ מהבית. ניסיתי למצוא שיטות ייעול על מנת שהבוקר יהיה קל יותר לכולנו, למשל: אני מכינה להם את המברשות עם המשחה, הם עולים למיטה בלילה שלפני לישון עם הבגדים של הגן, ז"א שכל שנותר הוא לקום ולצחצח שיניים.
באופן קבע שניהם אוכלים ארוחה מידי בוקר, אז החלטתי שאני מכריזה בפניהם שמי שלא מתארגן בזמן לא יישאר לו זמן לארוחת הבוקר וכך באמת עשיתי הבוקר. אך כ"כ כאב לי שהבן שלי יצא ככה מבלי לאכול והיה לי קשה מאוד כשנפרדנו- הוא היה מעט עצוב- רציתי לבכות.
אשמח לקבל חוות דעת ו/או ביקורת האם יש משהו שאני יכולה להיות יותר יעילה, גם אם תופעה זו קיימת כמעט בכל בית זה לא מנחם אותי- אני רוצה זאת למעני ולמענם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להישאר מאופקים
סמדר ריינר10/06/2010שלום שירן,
ייתכן שמה שחסר בתסריט שאת מתארת שהו אמעט סמכות ותקיפות. ייתכן שאת מתבלבלת בין להגיד משהו בנחרצות לבין לא להישאר מאופקת. נורא חשוב לך שהבוקר יעבור באוירה טובה, ואת עושה שמיניות באוויר שמתפרשות אצל הידים שלך כחולשה.
לא ברור מהתאור שלך האם פשוט ניסית להגיד להם בטון נחרץ, ולא רק עם המון נשיקות ואהבה - עכשיו לכיור לצחוצח שיניים, קדימה! בלי כעס, אבל בצורה אסקטיבית וברורה, בלי מסר מתחנן שמה שעומד מאחוריו הוא "אמא בלחץ בבקשה תתחשבו בה, הנה תראו כמה יפה היא משתדלת בשבילכם..."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)