ילד מופנם?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מופנם?
    אילי
    10/06/2010

הבן שלי עולה לכתה ו'. מזה כשנה וחצי שהוא לא מזמין חברים לבית ולא רוצה לראות חברים.
    בכתה הבנים אוהבים אותו, אבל רואים שהוא אאוטסיידר. לא מרבה בדיבורים ותמיד בצד כמסתכל על הכל. כשאני שואלת אותו מדוע , הוא אומר שכולם" ערסים"(באמת יש כמה שלא הייתי מגדירה כילדי טובים, אולם יש ילדים שהם בסדר...).
    הילד חווה גירושים- לא כואבים, אבל עדיין... ואני התחתנתי בשנית, כמו גם אביו. הקשר אצלנו הוא טוב ואצל האבא גם, אם כי יש לילד טענות על בת הזוג ובנה.
    אין לי ספק שבשנה הבאה אעביר אותו מסגרת למסגרת אחרת, אולם ברור לי שיש פה יותר מאשר העין רואה.
    הייתי רוצה לדעת מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מופנם?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מופנם

סמדר ריינר
    10/06/2010

שלום אילי,
    יש כאן מעט מדי פרטים ואת בעצמך אומרת שיש כאן יותר ממה שהעין רואה. קודם כל נשאלת השאלה אם זה משהו שמפריע לבנך או רק לך.
    מעבר לזה, לא הבנתי למה אין לך ספק שתעבירי אותו בית ספר? האם זה מה שהוא רוצה? האם הוא סובל שם? כי אם הבעיה היא מעבר לעניין "הערסים" לא בטוח שמעבר יפתור אותה, אבל הוא כן יכול לגרום קשיים אחרים כמו כל מעבר שדורש הסתגלות וכו'.
    אם בנך מתלונן על קושי וסובל, אולי כדאי לפנות לייעוץ מסודרת כדי לבדוק לעומק את הבעיה ולבדוק את מה שנסתר מהעין כדי למצוא פיתרון שבאמת מתאים במיוחד עבורו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו