בייביסיטר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בייביסיטר
    יפית
    10/06/2010

שלום, שמי יפית ואני אם לשלושה ילדים: בן שמונה, בן שלוש וחצי ובת חצי שנה.
    אני עובדת בחצי משרה (וזה אומר שלוש פעמים בשבוע, בכל פעם כשבע שעות) . כרגע מתוך 3 ימים אני עובדת משמרת ערב אחת (עד השעה 22:00) בעלי מגיע רק בשעה 20:00 וזה אומר שמארבע עד שמונה בערב הילדים נמצאים עם שמרטפית. יש לציין שהם נהנים להיות איתה ואני סומכת עליה.
    בשנת הלימודים הבאה בני הגדול יסיים את לימודיו בארבע ואילו הבוס שלי דורש שאעבור לשתי משמרות ערב, מה שאומר שיומיים בשבוע לא אראה את הילד כלל. אני מאד אוהבת את מקום העבודה שלי ובעיר בה אני גרה לא נראה לי שאמצא עוד עבודה כזאת, גם מבחינת תנאים וגם מבחינת צוות. השאלה שלי היא האם יכולות להיות השלכות הרסניות מכך, והאם עלי לעזוב את מקום העבודה למען טובת הילד.
    תודה רבה, יפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בייביסיטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייביסיטר

סמדר ריינר
    10/06/2010

שלום יפית,
    השלכות הרסניות זה נראה לי קצת הגזמה. פעמיים בשבוע עם דמות קבועה שאת סומכת עליה זה לא נורא, במיוחד אם את מרוצה ומסופקת ממקום העבודה שלך ומרגישה שבזמן שאת כן נמצאת עם הילדים אתם מנהלים קשר טוב ומספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו