מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בו ארבע שעדיין עושה את צרכיו בבגדיםגוליה10/06/2010
שלום אני אמא לשלשה ילדים ולמרות שיש לי נסיון כאם אני לא מצליחה לגמול את בני שכבר מלאו לו ארבע שנים.מה שמעניין שמבחינת פיפי אין לו בעיה אפילו בלילה הוא מעיר אותי אבל את צרכיו אין סיכוי שיגיד לי וזה מעורר אצלו חוסר ביטחון עצמי ומביך במיוחד בגן . התיעצתי עם רופאת ילדים ועשיתי לו בדיקות ויצא הכל תקין וגם ניסיתי הרבה שיטות אך שום דבר לא עזר אנא מכם תעזרו לי ותדריכו אותי במה לעשות כי כבר נמאס . ותודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 שעושה צרכים בבגדים
סמדר ריינר10/06/2010שלום לך,
משהו משונה בעיני בפניה שלך. את העלית אותה לפני שלושה ימים, וקיבלת ממני מענה, ביקשתי פרטים נוספים, כמו למשל מהן השיטות שכבר ניסית, מדוע לדעתך הוא לא משתף פעולה עם הגמילה למרות שאת חושבת שזה מביך אותו בגן, וכו'.
למרות שהנושא נמאס לך, ואת נשמעת מיואשת, לא ענית לשאלותי ולא פעלת לקידום העזרה שניסיתי לתת לך ואת שואלת שוב מהתחלה כאילו זו פעם ראשונה, מה שרק מעכב את מתן העזרה.
אז קודם כל כדי שאוכל לסייע לך אני צריכה מענה לשאלות ששאלתי.
שנית, את מוזמנת לבדוק בעמודת "שאלות נפוצות" את התשובה שמתייחסת לשאלה דומה לזו שעלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר סמדר
גוליה10/06/2010שלום לך
קודם אני מצטרת כי לא ראיתי את התגובה שלך (רק עכשיו) בקשר לשיטות שניסיתי אני מעודדת אותו שאם יכנס לשירותים אקנה לו דברים שהוא אוהב ואקח אותו לקניון שהואמקום שאהוב עליו
ומדברת איתו הרבה על נקיון ושמה שהוא עושה מפיץ ריח לא נעים וגם המורה משתפת פעולה ומדברת איתו הרבה אך אין שינויים הדבר נמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר11/06/2010שלום לך,
אני ממליצה לך לעיין בעמודת "שאות נפוצות" בכל זאת. יש ילדים שמתעכבים עם הגמילה מקקי בגל פחד לשבת על האסלה. האם ביררת זאת?
בנוסף ייתכן שאת צריכה הוריד לחץ ולהניח לתקופה לנושא. את זה לא כתבת שניסית.
אם זה גורם לו מבוכה בגן, זה אמור להפריע לו, אבל אם את לוחצת עליו, הוא בעצמו לא מחובר לכך וזו נהפכת להיות מבוכה שלך.
אני יודעת שמה שאני מציעה קשה לך, כי את מאוד מודאגת. אבל זה מסוג הרגעים בחיים שהדאגה לא עוזרת ורק מחמירה את הבעיה.
תנסי למשך החודש הקרוב הניח לתופעה, לא לרמוז, לא לעשות פרצוף, ובטח לא לתת נאומים ארוכים על ניקיון, ועל כך שזו בושה בגן וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)