איך לשחק עם ילדי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך לשחק עם ילדי?
    עינת
    11/06/2010

שלום,
    בני בן 3 ותהיתי מה הדרך הטובה ביותר לעשות איתו עבודות יצירה. למשל: חימר. האם בזמן שהוא עובד גם אני יכולה ליצור?. לעיתים אני מרגישה שזה גורם לו להסתכל על העשייה שלי ובגלל שאין לו עדיין את היכולת לעשות (ולא דברים מסובכים: כגון: פרצוף) או הרצון הוא לא ממשיך לאורך זמן עם יצירתו. החשש שלי שזה לא יוריד את ביטחונו העצמי, הידיעה שהוא יכול, שהוא טוב וישווה עצמו ליכולות של מבוגר. אם אני מתרכזת בעבודה שלו, אז לעיתים הוא רוצה שגם אני אעשה יצירה וגם אם לא אעשה, כיצד יראה ילמד לשכלל את המיומנות הזו?
    תודה מראש, עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לשחק עם ילדי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשחק

סמדר ריינר
    11/06/2010

שלום עינת,
    את צודקת באבחנה שלך. הרבה פעמים כשנאחנו משחקים עם ילידם קטנים אנחנו לא משתמשים בהכרח במלוא היכולת שלנו. אין צורך בכך. את יכולה לעשות עבודת יצירה אבל פשוטה יחסית, שהוא יכול לשאוף אליה יותר בקלות. בכל מקרה זה גם מתאים להסביר שכרגע הוא קטן והוא עושה יפה מאוד לגילו וכשיגדל הוא יוכל גם לעשות כמו אמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו