שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    12/06/2010

לאחרונה בני בן התשע נבהל מאירועי החדשות ונמנע מלאכול, בהמלצתה של רופאת הילדים נפגשנו עם מטפלת בדמיון מודרך ופרחי בך, הפגישה עזרה, לאחר מכן התחיל לאכול והתחלנו לתת לו תמציות בך שהיא רקחה לו. במקביל הבנו שהבן סיגל לעצמו הרגלים שחוזרים ונשנים(די הרבה זמן, אבל עכשו זה החמיר) מיישר את הסדין, הכיסא, הפלאפון וחוברת בחדר מס' רב של פעמים, מכין את השיעורים בעמידה ונמנע מלפתוח את החלון בחדר) משהו טקסי כזה...אנחנו תמיד ידענו שהוא רגיש,אינטליגנט ומסודר מאד, כרגע הוא אוכל ונראה "בסדר" למרות שאני לא שקט בנושא הטקסים.
    האם באמת פרחי הבך יכולים לעזור? האם לדבר איתו או להתעלם? בקיצור מה לעשות(אני מודה שאני ואשתי מאד מודאגים) אם יש מטפל מומלץ ממכבי אשמח לקבל שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טקסים

סמדר ריינר
    12/06/2010

שלום שירה,
    אני לא מבינה בפרחי באך, אני עוסקת בפסיכולוגיה. מהכיוון הפסיכולוגי זה אכן נראה שהילד סובל מחרדות שבאות ליד ביטוי בהתנהגות אובססיבית.
    אני ממליצה לכם לפנות לטיפול. אני לא מכירה באוםן אישי מטפל שעובד עם מכבי ומטפל בילדים וגם לא ציינתם איזור.
    אני ממליצה לכם להיכנס לאתר של מכבי ולברר לגבי מטפלים באיזור שלכם שעובדים עם ילדים (זה רשום באתר) ועובדים עם חרדות (את זה צריך לברר בטלפון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו