מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי כל בוקרחופית12/06/2010
שלום, זה כבר כמה חודשים טובים שהבת שלי בת השנה ו-7 חודשים מתעוררת כמעט כל בוקר בבכי וצעקות וקוראת "אמא בואי" או "אבא בוא" וממשיכה לקרוא לנו עם צווחות צורמות באמצע. עד עכשיו הנחתי שזה בגלל רעב בבוקר, אך אני כבר לא בטוחה בזה. העניין הוא שאני לא ממש יודעת איך להתייחס לעניין - לבוא אליה כשהיא צועקת או להתעלם עד שהיא נרגעת ואז ללכת אליה (לפעמים היא מתעוררת ממש מוקדם בבוקר ואפילו מצליחה להרגע ולחזור לישון. ביום חול מישהו מאיתנו קם איתה בבוקר וביום שישי ושבת אנחנו לוקחים אותה בחלק מהפעמים אלינו למיטה. אומר רק שאין לה בעיה עם ללכת לישון לבד ולהרדם לבד. בקיצור, מה כדאי לעשות והאם בכלל נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי כל בוקר
סמדר ריינר12/06/2010שלום חופית,
מדובר בידה קטנה מאוד, שכפי הנראה מתעוררת מסוג של חלום רע. אין כל רע בכך שתבואו אליה ותרגיעו אותה כדי שתחזור לישון. אין כאן נורמלי ולא לא נומרלי, לכל תינוק בגיל הזה יש את ההסתגלויות שלו לחיים, ואפשר ללוות אותו שם בשקט עד שזה עובר. זה לא נשמע משהו מאוד חריג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב...
חופית24/06/2010שלום, התופעה של הצווחות בבכי נמשכת ונמשכת. היום כבר היה שיא, היא צווחה - לקחנו אותה למיטה שלנו והיא המשיכה לצווח וכאילו הייתה במין טראנס של בכי על כלום, ולא עזר כמעט שום דבר עד שממש התעצבנו ואמרנו לה שתלך לבכות בחדר או שתשכב במיטה רגועה - זה הדבר היחידי שעזר! (כמובן שניסינו כל מיני שיטות לפני כן). אני כבר מתחילה להרגיש ממש מתוסכלת שהילדה שלי בוכה ואני לא מצליחה להבין מה מפריע לה ואיך אני יכולה לעזור...אני ממש לא מבינה מאיפה זה בא. זה כבר נראה לי מעבר להתנהגות שחולפת או משבר קטן... מה עושים???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
סמדר ריינר24/06/2010שלום חופית,
ייתכן שחלק מהסיבה שכל מה שניסיתם לא עוזר הוא שלא ניסיתם מספיק זמן. אם אתם לוקחים אותה בסופםו של דבר למיטה, ואם אתם לא עיקביים, אין לה סיבה להפסיק לבכות.
לוקח זמן את שהתנהגות של ילד משתנה, וצריך להיות עקביים בדרך אחת, ולהתעזר בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)