מעבר דירה וגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה וגן
    מיקי
    13/06/2010

שלום רב,
    אשמח לתגובה בנושא שממש מעיק עליי.
    יש לנו ילדה בת 3 ועשרה חודשים. בתחילת חודש יולי אנחנו עוברים דירה ליישוב חדש.
    השאלה שלי היא בנוגע לגן של הילדה. עד עכשיו היא הייתה בגן פרטי (שהיא אוהבת) ויש לה שם חברים שנמצאים איתה כבר שנה שניה. כמובן שבספטמבר היא תלך כבר לגן ביישוב החדש אך מה לעשות בחודשי הקיץ? בגן הישן שלה יש לימודים אך זה יהיה ממש בעייתי מבחינתו (עבודה, פקקי בוקר וכד') לקחת אותה לגן הישן. ביישוב החדש יש קייטנה בחודש יולי בגן אך אני ממש דואגת להעביר אותה למסגרת שאינה מכירה עם ילדים שהיא אינה מכירה אף אחד לחודש אחד ואז באוגוסט היא תהיה בחופש ובספטמבר שוב תתחיל מחדש.
    בנוסף לכך באוקטובר אמור להצטרף תינוק חדש למשפחה כך שהכל יחד נראה לי ממש גדול על ילדה כ"כ קטנה.
    אשמח לעזרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה וגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה, גן והולדת אח

סמדר ריינר
    13/06/2010

שלום מיקי,
    את צודקת, זה באמת הרבה לילדה כל כך קטנה. תנסו אם ניתן לחשוב על פתרונות נוספים, האם אפשר לדאוג לסידור אחר ביולי, (משפחה מורחבת?) או להסתדר בכל זאת עם הנסיעות לגן הישן. אם אין אפשרות כזו אז אין ברירה , אבל אכן יהיו לכך אני מניחה מחירים מבחינת הילדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו