ילדה בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6
    רוני
    13/06/2010

שלום רב,

מזה חצי שנה אחרונה לבתי בת ה6 יש רגישות בכל מה שקשור לקוקו שלה.
    מידי בוקר היא רוצה שרק אני יעשה לה קוקו והוא חייב להיות מושלם אם ישנן בליטות בשער
    היא בוכה ולא נרגעת ודורשת שאני יעשה לה קוקו שוב ושוב עד שהוא נראה טוב בעיניה.

כמו כן כל בוקר אני חייבת להיות נוכחת בבית בכדי לעשות לה קוקו , אחרת היא לא מוכנה ללכת לגן
    מה שלא מאפשר לי לצאת מוקדם מהבית לעבודה.

אשמח לעצה בנושא.
    האם כל בוקר לעשות לה 3 פעמים קוקו עד שהוא יפה בעניה, או להתעקש שזה מה שיש ועם זה הולכים?
    ממה זה נובע? פרפקציוניזם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6

סמדר ריינר
    13/06/2010

שלום רוני,
    אני לא מכירה אתכם מספיק כדי לדעת ממה זה נובע. אם זה פרפקציוניזם, אני מניחה שזה אמור לבוא לידי ביטוי בעוד אופנים, למשל כשהיא מציירת, כשהיא מתלבשת, וכו'.
    יש גם אפשרות אחרת, והיא שהילדה זקוקה לך לפני שהיא הולכת לגן, וזו דרך לקבל ממך התייחסות., ואם זה כך הקוקו זה רק תירוץ.
    דרך אגב, 3 פעמים לעשות את הקוקו זה לא נורא, אבל זה בטח קשה כי את לחוצה וממהרת, ואז הילדה דווקא מתעקשת כי היא רוצה שתישארי איתה.
    ילדים צריכים התייחסות ריגשית ותשומת לב בבוקר לפני שהם יוצאים ליום חדש מלא חוויות חלקן מורכבות ולא פשוטות.
    אולי כדאי לחשוב איך ניתן לתת לה בבוקר את "ברכת הדרך" שלה, בלי שהיא תרגיש שנורא ממהרים והיא בעצם מכבידה ואין זמן אליה. אולי לקום יותר מוקדם, אולי מראש להתחיל לעבוד יותר מאוחר, אולי לבקש מאבא שבבוקר הוא ימלא את התפקיד, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו