טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עוד שבועיים אנחנו נוסעים לחול עם 2 הבנות הגדולות בנות חמש ושמונה בני הקטו בן שנה וחודשיים נשאר אצל הסבא והסבתא שגרים בבניין שאנו גרים בתקופה האחרונה אנו דאגנו להשאיר אותו די המון אצלם והוא גם ישן אצלם פעמיים לילה שלם ללא הפרעה לא בכה אני נורא פוחדת על ההשלכות של השארת עידו אצלם לתקופה של 21 יום האם אני צריכה לצפות לבעיות בתקופת החזרה או בתקופת השהות של עידו אצלם ? זו הפעם הראשונה שאני משאירה ילד מעבר לילה אחד מה עושים ? והאם אני צריכה לדבר עימו במהלך השהות שלי בחול ?אבקש הדרכה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום כנרת, אני מצטערת להשבית שמחות, אבל נסיעה ל-21 יום ללא תינוק בן שנה וחודשיים נשמעת לי הרבה יותר מדי זמן. אני מבינה שכבר החלטתם ואתם רק מבקשים עזרה כדי לעשות את זה נכון, אבל קשה לי לסייע לכם כיוון שאני חושבת שזה ממש לא נכון. הבעיה היא לא הבעיות שהוא יעשה לכם או לסבתא והסבא, אלא ההשלכות על נפשו. ממליצה לכם לשקול את הנסיעה שוב, לבטל אותה, או לדחות אותה או לקצר אותה בהרבה או שאחד ההורים לא ייסע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד