לפני עליה לכיתה א

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לפני עליה לכיתה א
    מיכל
    14/06/2010

שלום רב,
    יש לי ילדה בת 5 וחצי. היא ילידת סוף דצמבר.
    הגננת כל השנה אמרה שהיא מתאימה , פקחית, חברותית וכו' וצריכה לעלות לכיתה א'.
    אנחנו גרים בישוב קטן ולכן הגנים הם רב גילאים.
    לקראת סוף השנה אמרו לנו שהתאריך שלה לא עובר . אז נשלחנו לאבחון פסיכולוגי.
    לאחר כמה שעות של אבחון (הילדה הגיעה עם דלקת גרון ואנטיביוטיקה לאבחון), הילדה יצאה בוכה.
    ומאז הילדה עם חוסר בטחון, לא רוצה ללכת לחברים (לפני - לא הצלחנו להוציא אותה מהחברים הביתה). לא רוצה ללכת לחוגים שלה, בוכה המון. היא הבכורה בבית ויש לה עוד שתי אחיות תאומות בנות 3.
    ניסינו טיפול אלטרנטיבי - היינו פעם אחת והיא מאד נהנתה, אבל לא רוצה לחזור לשם יותר.
    אנחנו לא יודעים מה לעשות. היא לפני עליה לכיתה א' ובכלל איך מחזירים לילדה את הביטחון. היא צמודה רק אליי, לאמא, לכל מקום שאני הולכת.
    מקווה שתעזרו לי - תודה וום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני עליה לכיתה א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני עלייה לכיתה א'

סמדר ריינר
    14/06/2010

שלום מיכל,
    כדאי לברר טוב טוב מה קרה באבחון? האם הייתם שם איתה או שנכנסה לבד? למיטב ידיעתי זו לא אמורה להיות חוויה טראומתית עד כדי כך, משהו לא מסתדר פה.
    לפני שמבררים מה קרה וממה היא פוחדת, אני לא יודעת אם אפשר לחשוב בצורה רצינית על כיוון העזרה.
    מה שאת מתארת זה לא חוסר ביטחון, אלא חרדות, ומצוקה די גדולה. זה לא עניין לחיזוק הביטחון אלא לטיפול.
    אם היה אירוע אחד שאחריו זה קרה בצורה כל כך ברורה - צריך לברר טוב טוב מה היה שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו