מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני עליה לכיתה אמיכל14/06/2010
שלום רב,
יש לי ילדה בת 5 וחצי. היא ילידת סוף דצמבר.
הגננת כל השנה אמרה שהיא מתאימה , פקחית, חברותית וכו' וצריכה לעלות לכיתה א'.
אנחנו גרים בישוב קטן ולכן הגנים הם רב גילאים.
לקראת סוף השנה אמרו לנו שהתאריך שלה לא עובר . אז נשלחנו לאבחון פסיכולוגי.
לאחר כמה שעות של אבחון (הילדה הגיעה עם דלקת גרון ואנטיביוטיקה לאבחון), הילדה יצאה בוכה.
ומאז הילדה עם חוסר בטחון, לא רוצה ללכת לחברים (לפני - לא הצלחנו להוציא אותה מהחברים הביתה). לא רוצה ללכת לחוגים שלה, בוכה המון. היא הבכורה בבית ויש לה עוד שתי אחיות תאומות בנות 3.
ניסינו טיפול אלטרנטיבי - היינו פעם אחת והיא מאד נהנתה, אבל לא רוצה לחזור לשם יותר.
אנחנו לא יודעים מה לעשות. היא לפני עליה לכיתה א' ובכלל איך מחזירים לילדה את הביטחון. היא צמודה רק אליי, לאמא, לכל מקום שאני הולכת.
מקווה שתעזרו לי - תודה וום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני עלייה לכיתה א'
סמדר ריינר14/06/2010שלום מיכל,
כדאי לברר טוב טוב מה קרה באבחון? האם הייתם שם איתה או שנכנסה לבד? למיטב ידיעתי זו לא אמורה להיות חוויה טראומתית עד כדי כך, משהו לא מסתדר פה.
לפני שמבררים מה קרה וממה היא פוחדת, אני לא יודעת אם אפשר לחשוב בצורה רצינית על כיוון העזרה.
מה שאת מתארת זה לא חוסר ביטחון, אלא חרדות, ומצוקה די גדולה. זה לא עניין לחיזוק הביטחון אלא לטיפול.
אם היה אירוע אחד שאחריו זה קרה בצורה כל כך ברורה - צריך לברר טוב טוב מה היה שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)