לא ישנה.............

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא ישנה.............
    סמדר מלכה
    14/06/2010

הכל התחיל לפני כשנה וחצי שעברנו לדירה חדשה (יותר גדולה) מרגע כניסתנו לדירה הילדה אינה מוכנה לישון בחדרה בטענה שהו החדר האחרון בבית והיא מפחדת. הילדה ישנה תקופה מאוד ארוכה בחדר השינה איתנו עד שנולדה לה אחות חדשה שכיום היא בת חצי שנה ( לידיעה - יש בבית עוד ילדה בת 4 שנים שישנה ללא שום בעיות מיוחדות) לאחר שנולדה התינוקת הרגלי השינה עברו מחדר השינה לסלון יש לציין שבחדר השינה היתה לה שינה טובה מאוד. בזמן שהותה בסלון החלה לקום הילדה עם התפרצויות בכי , מילמולים שנמשכים כ - 10 דקות ואינה זוכרת על חלום רע שחלמה. בחודשיים האחרונים לאחר הרבה הבטחות של פרסים ומתנות הסכימה הילדה לישון בחדרה אך הבכי וההתפרצוית לא פסקו. היא לא מוכנה להרדם אם אין משהו בסביבתה אציין כי היא אינה ישנה לבד אחותה בת ה - 4 ישנה איתה באותו החדר . לאחר שהיא נרדמת כמובן בנוכחותי היא קמה בין 2- 3 פעמים בלילה מגיעה לחדר השינה שלנו ומעירה אותנו כדי שנישן איתה. אני כל לילה מצטרפת אליה למיטה וכמובן שגם נרדמת איתה עד הבוקר. גם כשאני לידה אני מרגישה כי היא מתעוררת כדי לבדוק עם אני לידה והיא חוזרת לישון. אבקש לציין כי היא ילדה מקסימה ביום יום מצליחה בלימודים ופעילה מאוד מבחינה חברתית.
    אבקש את עזרתכם מה אפשר לעשות שעוד לא עשיתי???? דבר זה פוגע מאוד ביחסים וברצף ההתנהלות בבית ובעבודה.....
    תודה רבה סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישנה.............

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ישנה

נעמה סבג שמש
    14/06/2010

סמדר שלום,

הבנתי מתי הכל התחיל אך אני לא בטוחה שהבנתי בת כמה הילדה.

מצב כזה ניתן לפתור עם הרבה עבודה של אינטליגנציה רגשית בכלל,

וזה יושלך על נושא השינה.
    קשה לתת הדרכה מפורטת שכזו בפורום, אך אנסה: חשוב ללמד אותה לאהוב את חדרה ורק אז לפעול בנושא השינה, תוך רגישות וראיית הדברים מנק'מבט של ילד.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו