בעיות אכילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה
    מירית
    14/06/2010

בני הבכור בן 5 בשנתיים האחרונות בערך לא אוכל הרבה - אוכל רק שניצל תעשייתי ופתיתים או פסטה. אני משתדלת לשים על השולחן אוכל מגוון אך הוא מסרב לנסות. לעיתים רחוקות בלבד הוא מפתיע אותנו ומנסה משהו חדש. אני באמת ובתמים דואגת לבריאותו. בהתחלה פיתחנו גישה בה איננו כופים עליו דבר - שמים על השולחן מה שיש ואם מסרב לאכול מקבל את השניצל שלו - בטווח המאוד רחוק לפעמים הניבה השיטה תוצאות טובות. אך לאחרונה אחותו הקטנה בת ה- 3.5 מחקה את התנהגותו ודורשת גם אוכל אחר (על אף שתמיד אכלה כל מה שהוגש לה בשמחה רבה). אני מתקשה להחליט כיצד להגיב - אם אגיש לבכור אוכל שונה תדרוש גם היא את האוכל שמקבל ומצד שני אין לי שום כוונה לשלוח אותו רעב. איני יכולה לדרוש ממנה לאכול את מה שיש כשהיא יודעת שאחיה הגדול מקבל דברים אחרים.
    חשוב לציין כי לא מדובר במאכלים שטעם ולא אהב ואם אני ממש מתעקשת איתו הוא לפעמים טועם דברים חדשים אך הדבר דורש ממני טקטיקות שאני לא אוהבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה

סמדר ריינר
    14/06/2010

שלום מירית,
    לא בטוח שיש סכנה אמיתית לבריאותו של בנך. התייעצי עם רופא. עם המצב הוא לא חמור, פשוט תרפי מהעניין ותני לשניהם לאכול מה שבא להם. יכול להיות שהם מרגישים את הלחץ שלך בעניין וכשירד הלחץ הבעיה תתפוגג לאט לאט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו