בן 4 עם OCD?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 עם OCD?
    שירלי
    15/06/2010

שלום רב,

לפני חצי שנה בני בן ה-10 אובחן כסובל מ-OCD בצורה חמורה ומאז הוא בטיפול של תרופות ו-CBT
    פנתה אליי הגננת של בני בן ה-4 וסיפרה לי שאולי הוא זקוק לריפוי בעיסוק, שאלתי למה? והיא סיפרה שיש לו מצב שהוא חייב כל הזמן לשחק עם משהו בידיים וכשהוא עושה את זה הוא מאבד ריכוז ולא שומע אותה אפילו. בבית יש לו קטע שהוא כל הזמן מתעסק בפירוק הצעצועים שלו עם מברג ואני רוצה לייחס את כל זה להתנהגות שיחלוף ומתאים לגילו אבל חוששת שאולי גם לו יש OCD או שאני סתם נלחצת? אני לא מבקשת פה אבחון אבל האם לנכון לפנות לריפוי בעיסוק או לפסיכולוג?

בתודה מראש,
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 עם OCD?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4

סמדר ריינר
    15/06/2010

שלום שירלי,
    בריפוי בעיסוק אני לא מבינה ולכן לא אוכל לשלול האם זו בעיה מהסוד הזה או לא . גם אין די מידע בתאור שלך לגבי עניין ה-OCD.
    אני ממליצה לך לפנות למכון להתפתחות הילד, ששם יש צוות רב מקצועי, גם מתחום הפסיכולוגיה וגם מריפוי בעיסוק, ולבקש שם פגישת הערכה והאבחון כדי להחליט לאיזה תחום שייכת הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו