מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה חרדתיתאמא מיואשת15/06/2010
בתי בת 8 וחצי ולפני כשנה התחילה תופעה מוזרה שמתרחשת בלילה שהיא ישנה , היא מגיעה אליי למיטה בוכה ואני לא מצליחה להבין למה היא בוכה אני מרגיעה אותה ונותנת לה לשתות ואז היא מתעוררת ולא מבינה מה היה ולא זוכרת שבכתה.תופעה זו יכולה להתרחש פעמיים עד שלוש בחודש.
ברצוני לציין כי בתי חרדתית כל דבר מלחיץ אותה ומפחיד אותה היא יכולה לבכות כמעט מכל דבר למשל היא פוחדת לראות חדשות ,היא כל הזמן אומרת לי שהיא פוחדת שיקרה לי משהו רע.
אני לא ממש יודעת כיצד להתמודד איתה יש מצבים שאני מסתירה ממנה בכדי שלא תפחד.
אבקש לדעת מה עליי לעשות ?כיצד אוכל לעזור לה? והאם יכול להיות שבגלל הפחדים היא מתעוררת בלילות?
תודה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה חרדתית
סמדר ריינר16/06/2010שלום מירב,
קודם כל כדאי לדבר איתה על הפחדים ולברר ממה הם. אחר כך את יכולה לעיין בעמודת "שאלות נפוצות" בשאלה לגבי פחדים של ילדים וראות אם יש שם דברים שאת יכולה ליישם איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה חרדתית
סימה16/06/2010תודה אני אבדוק בשאלות אך שאלתי האם הקימה בלילה קשורה לפחדים? כי זה משהו שאני קשרתי למצב או שיכולה להיות סיבה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה חרדתית
סמדר ריינר16/06/2010שלום מירב,
בדרך כלל זה קשור לזה, אך מאחר ואנחנו לא עוסקים במתימטיקה יכולות להיות סיבות אחרות, אך אני לא יכולה לדעת אותן, צריך לנסות לברר עם ביתך עד כמה שניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה חרדתית
אמא מיואשת16/06/2010זה בדיוק הענין שהיא אף פעם לא יודעת ולא זוכרת למה בכתה,אני מנסה כל הזמן לדבר איתה
האם היא צריכה טיפול פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה חרדתית
סמדר ריינר17/06/2010שלום מירב,
אם אתם מנסים ולא מצליחים להתמודד והתופעה מפריעה אז אכן כן כדאי לגשת לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)