מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא אוהבת את אמאספיר17/06/2010
אני מבינה לפי ההודעות שקראתי פה שיכול להיות שאני לא בדיוק מתקשרת לפורום הזה אבל הייתי חייבת לשפוך את הדבריים שלי לאנשהו וזה היה נראה לי מקום טוב .
אז אני ילדה בת 14 גרה בעיר מאוד טובה ילדה להורים גרושים מזה כשנתיים. .
בשנתיים האלה הספיקו לקרות המון דברים לאבא יש חברה שהיא בהריון [ הם נכנסו להריון רק כחודשיים לאחר שהיו ביחד ] תחילה הם חשבו לעבור לגור ביחד אבל בשל בעיות כלכליות לפחות בשנה הקרובה הם הולכים לגור בנפרד .
ועוד לפני אמא שלי אובחנה במאנייה דיפרסייה אך לא טפלה בעצמה , השיא של המחלה היה כאשר התפרצה עליי אישית בביתנו כעשר דקות לאחר ההתפרצות [ התפרצות מילולית בלבד ללא מכות או הרמות יד ] ארזתי את כל דבריי , אני ואחותי הבינונית בת ה17 [ יש לי עוד אחות יותר גדולה בת 20 ] ועברנו לגור אצל אבא . אמא הלכה לטפל בעצמה בטיפול יום בנתניה לאחר מכן נסעה לחו"ל ומאז שחזרה הפסיקה ללכת למכון מאז אחותי בת ה17 חזרה הביתה ואני נשארתי אצל אבא . כל הזמן ידעתי שיגיע יום שאני אצטרך להחליט מה אני עושה אם אני נשארת לגור עם אבא ועם אישה חדשה ותינוקת או עם אמא לא בריאה בנפשה שלא מטפלת בעצמה .
עכשו האפשרויות הצטמצמו אבא החליט לעבור לגור אצל סבתא שלי בשל העניין הכלכלי ואני נשארתי ללא כל ברירה הפחד מלעבור לגור עם אמא גדל מיום ליום ומעבר לזה רק הישיבה לידה מלחיצה אותי ומפחידה אותי .
האם זה שמכל העניין הזה ועוד אני לא אוהבת את אמא שלי זה כזה נורא ?
האם משהו אצלי לא בסדר ?
מה עליי לעשות ?
בנוסף בתקופה האחרונה גם חברותיי התרחקו ממני בגלל שכל כך השתניתי בתקופה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ספיר
סמדר ריינר17/06/2010שלום לך ספיר חמודה,
את מתארת באמת הרבה אירועים מאוד לא פשוטים, ואת חשה תחושת כבדות ורבות בו זמנית - חרדה ממה הולך להיות איתך עוד מעט, אשמה על הקושי שלך עם אמא, אולי גם כעס על אבא שלא דואג לך מספיק, בדידות בתוך המשפחה ועם החברות, ובטח יש עוד דברים.
את צודקת שאת רוצה מקום "לשפוך" את הדברים.
אני חושבת שאת צריכה לקבל עזרה יותר מסודרת, כי מאוד קשה לגדול ככה.
האם ניסית לפנות ליועצת בית הספר או לפסיכולוגית?
נראה לי שכדאי לך לערב עוד מבוגרים במצבך כדי שיוכלו גם להקשיב לך אבל גם לעזור לך ולהורייך בצורה יותר מעשית לגבי איך אפשר לתת לך לגדול בתנאים יותר טובים.
את נשמעת לי ילדה נבונה וחזקה, ואני מקווה שתוכלי לגייס עזרה ולגדול ולפרוח, כי אין סיבה שתתמודדי עם כל זה לבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)